Assistenstræner i HB Køge, Per Frandsen, har især vendt blikket mod England i forsøget på at finde de rigtige kampe til tipsklubben. (Foto: HBkoege.dk)

Assistenstræner i HB Køge, Per Frandsen, har især vendt blikket mod England i forsøget på at finde de rigtige kampe til tipsklubben. (Foto: HBkoege.dk)

Per Frandsen kigger mod England

HB Køges assistenttræner Per Frandsen spillede selv en stor del af sin aktive professionelle karriere i England, og det bærer hans eksperttips også tydeligt præg af.

Af
Martin van Dijk

Bolton, Blackburn og Wigan. Disse tre klubber repræsenterede HB Køges nuværende assistenttræner og tipsklubbens første ekspert, Per Frandsen, da han spillede som professionel i England.
Ud over eventyrerne i England, så bød karrieren også på et ophold hos Lille i Frankrig, mens han i Danmark tørnede ud hos B1903 og FC København.
Tiden i England fyldte dog klart mest i midtbanespillerens karriere, og det er da også i den engelske Premier League, at han har fundet to ud af de tre kampe, som han har valgt tipsklubben skal satse på.

Favoritsejre

Per Frandsen har kastet sin kærlighed på de to Manchester hold, City og United, som han regner med hiver sejre hjem i deres kampe.
- United skal i gang, og de har ikke råd til at sætte flere point over styr på udebane mod de dårligere hold i rækken. Så jeg tror på, at de tager sig sammen og snupper alle tre point i udekampen imod Sunderland. Hvad angår Manchester City, så har de bare et rigtig godt hold, og de viste senest imod Chelsea, at de er rigtig stærke på hjemmebane, så her tror jeg på en hjemmesejr, når Newcastle kommer på besøg, siger Per Frandsen om tipsene på de engelske kampe.

Fræk udebane gevinst

Netop tiden i England bød dog ikke på så meget gambling for den tidligere landsholdsspiller, som ellers godt kan lide at spille på andre kampe.
- Det var ikke så velset, at man gamblede på andre kampe, og slet ikke på sine egne, så det gjorde jeg aldrig. Det skete dog, at vi gamblede lidt, når der var venner og familie på besøg, siger Per Frandsen, som har fundet den sidste kamp på denne uges oddsetkupon i Tyskland, hvor han tror på, at Schalke 04 henter alle tre point på udebane imod Nürnberg.
- Schalke har et superhold, men de har købt mange nye spillere, så de skal lige i gang. Det kom de så i Champions League i midtugen, hvor de slog Benfica med 2-0, og jeg tror, at de følger de gode takter op, siger tipsklubbens første ekspert.
Se de forskellige spil på "Tipsklub-ikonet" andetsted her på Lørdagsavisen.dk.

Publiceret 01 October 2010 10:00