Borgmester Marie Stærke (i midten) modtager de mange underskrifter fra seks borgere der ønsker at bevare Herfølge Svømmehal. (Foto: JCJ).

Borgmester Marie Stærke (i midten) modtager de mange underskrifter fra seks borgere der ønsker at bevare Herfølge Svømmehal. (Foto: JCJ).

Underskrifter afleveret til Marie Stærke

Stor modstand mod planerne om at lukke Herfølge Svømmehal

Torsdag eftermiddag kunne en række borgere fra Herfølge aflevere langt over 1.200 underskrifter til borgmester Marie Stærke på borgmesterkontoret på Køge Rådhus.
Underskrifterne er indsamlet af to ihærdige Herfølge-borgere, Jørgen Kieler og Anders Bødker, der sammen med tusinder af andre borgere oprigtigt er kede af, at Køge Byråd rasler med sabelen om at lukke Herfølge Svømmehal for offentlig adgang.
- Det mener Køge Byråd åbenbart, for de har besluttet at lukke den offentlige adgang til Herfølge Svømmehal. Ifølge budgettet betyder det en besparelse på kr 500.000 pr år. Forslaget indebærer, at Køge Svømmeklub og evt. andre foreninger skal overtage driften af Herfølge Svømmehal. Det vides ikke på nuværende tidspunkt, om de mulige klubber kan klare en sådan opgave. Hvis foreningerne ikke er interesserede, bliver Herfølge Svømmehal ifølge budgetforslaget lukket, skriver én af underskriftindsamlerne, Jørgen Kieler i et læserbrev, som kan læses her på Lørdagsavisen.dks debatside.
Underskrifterne er indsamlet i løbet af blot halvanden uge.
pm

Publiceret 01 October 2010 08:45