Truede sig med kniv til at få udleveret kassebeholdning

Væbnet røveri mod Fakta i Haslev

En ca. 25-30-årig mand begik søndag aften kl. 20.11 røveri mod Fakta i Gamle By i Haslev. Røveren havde omkring lukketid lusket omkring i butikken, og herefter gik han til et af kasseapparaterne, hvor han med en kniv truede personalet til at åbne kassen, så han kunne stjæle kassebeholdningen. Herefter flygtede røveren til fods.
Han beskrives som ca. 165-170 cm høj, udenlandsk – han talte dansk med accent, mørklødet, han havde lysegrå hættetrøje med tryk "Campus" og blå jeans på. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set noget.
Spirituskørsel - Haslev .
Søndag kl. 00.30 standsede politiet en 39-årig mand fra Haslev på Ringstedvej i Haslev. En alkometertest afslørede, at den 39-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.
40-årig sigtet for vold - Rønnede .
En 40-årig mand fra Hellerup blev efter et overfald ved Rønnedehallen på Eskilstrupvej i Kongsted lørdag klokken 0.15 sigtet for vold. Den 40-årige havde overfaldet en anden gæst, en 48-årig mand fra Rønnede, men dørmænd tilbageholdt voldsmanden, som efterfølgende blev sigtet for vold.
pm

Publiceret 18 October 2010 13:30