- Køge Campus bliver en realitet i 2011, hvor EUC Sjælland og Køge Handelsskole danner et erhvervsgymnasialt fællesskab. På den måde skabes et spændende samarbejde og studiemiljø mellem htx (teknisk gymnasium) og hhx (handelsgym­nasiet), siger afdelingsleder htx, Kim Nørgaard (Arkivfoto, EUC Sjælland).

- Køge Campus bliver en realitet i 2011, hvor EUC Sjælland og Køge Handelsskole danner et erhvervsgymnasialt fællesskab. På den måde skabes et spændende samarbejde og studiemiljø mellem htx (teknisk gymnasium) og hhx (handelsgym­nasiet), siger afdelingsleder htx, Kim Nørgaard (Arkivfoto, EUC Sjælland).

EUC Sjælland holder åbent hus

Lørdag den 6. november kl. 10-14 byder EUC Sjælland indenfor til åbent hus i Køge.
Kom og mød nuværende elever tømrer- og htx-uddannelsen. Hør Morten Vestergaards duo, der er kendt fra "Hit med sangen" på DR1, og deltag i skattejagten, hvor du kan vinde en fed iPhone.
Der er åbent på to af EUC Sjællands adresser - Boholtevej 95 og Lyngvej 25 C i Køge.
Morten Vestergaards duo underholder på Boholtevej. Htx-eleverne - teknisk gymnasium - fremlægger deres projekter om fremtidens skole. Der vil blandt andet være smagsprøver på særlig ”brain food” – altså mad, der er sund for hjernen. Noget der helt sikkert vil udfordre din hjerne er gyroskopet.
Det er en rumsimulator, der giver dig muligheden for at blive "vægtløs" og svæve rundt, som en rigtig astronaut. Oven på den oplevelse kan du smutte ned i fredagscafeen, hvor der kan købes øl og vand, og du kan få en snak med nogle af eleverne.
I kantinen underholder Morten Vestergaards duo. Bl.a. kendt fra programmet ”Hit med sangen” på DR1, hvor han akkompagnerede på klaver.
Denne lørdag har han taget sin gode ven Jacob Dragenberg - trommer - med, og de to vil spille både jazz, rock og gode danske numre. Der kan købes lækre sandwich i kantinen.
Hos smedene er der mulighed for at designe din egen ring eller lysestage, som en af smede-eleverne vil dreje for dig. For de bilglade er der arrangeret airbag-affyring både klokken 11 og 13.
Man kan møde elever og faglærere og høre mere om disse uddannelser på Boholtevej - automekaniker, datatekniker, elektriker, frisør, htx (teknisk gymnasium) og smed.

Prøv rodeotyren på Lyngvej

Hvor lang tid kan du holde dig i sadlen? Vvs-eleverne stiller en rodeo-tyr op, hvor du og dine venner kan konkurrere om at blive længst muligt i sadlen. Vis os du er en ægte cowboy, så viser vi dig vores uddannelser!
Hos tømrerne kan du fremstille dit eget fuglefoderbræt, og hos vvs´erne kan du fremstille en blomsterkasse i zink – så er julegaverne til far og mor allerede i hus.
Apropos far og mor, så er EUC Sjælland efteruddannelsesområde også repræsenteret på Lyngvej. Trop op og hør, hvad vi kan tilbyde dig, der allerede er på jobmarkedet.
Du kan også deltage i skattejagten, som foregår på begge adresser. Flot udklædte pirater vil tage imod i døren, og et ”Splitte mine bramsejl!” undgår du nok heller ikke at få med på vejen. I skattekisten ligger iPods og iPhones, som kan blive dine.
pm

Publiceret 01 November 2010 05:45