Kampene i Reserveholdsturneringen har været med til at hærde de unge talenter, mener HB Køges trænerassistent Per Frandsen. (Arkivfoto: JCJ).

Kampene i Reserveholdsturneringen har været med til at hærde de unge talenter, mener HB Køges trænerassistent Per Frandsen. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køges reservehold møder Brøndby IF

I dag, mandag den 1. november kl. 15.00 spiller HB Køges mandskab i DBU's Reserveholdsturnering efterårssæsonens næstsidste kamp.
På Køge Stadion møder "Svanerne" reserverne fra Brøndby IF.
HB Køges trænerteam til disse kampe udgøres af  Auri Skarbalius' to assistenter, Per Frandsen og Per Hansen.
Førstnævnte roser iøvrigt turneringen.
- Det har været en super god turnering. Vi bliver hårdt presset og vore mange unge spillere bliver matchet på højeste niveau mod nogle af landets allerbedste. Mod FC København kommer de med hele banden, og selvom kampen ikke er helt jævnbyrdig kan vi trække meget med derfra, siger Per Frandsen til www.hbkoge.dk .

Per Frandsen vurderer niveauet til at være meget højere end i Danmarksserien, hvor klubben tidligere matchede sine unge spillere.

- Præstationerne har været gode. Man kan næsten se fra kamp til kamp at spillerne udvikler sig. Selvom der har været et par klare nederlag – især de kampe hvor vi skadesbetinget har haft få spillere med fra førsteholdet, men bortset fra den ene af de to kampe mod FC København og FC Nordsjælland har vi leveret super flot fodbold, bl.a. mod Brøndby IF, Lyngby BK, AB og i den første kamp mod FC København, siger Per Frandsen.
Sæsonen sluttes af med endnu en hjemmekamp mandag den 8. november kl. 16.00 hvor AB gæster Køge Stadion.
pm

Publiceret 01 November 2010 08:45