Borup IF's førstehold i Serie 3. (Privatfoto).

Borup IF's førstehold i Serie 3. (Privatfoto).

Lokalbrag blev unødigt spændende

Masser af underholdning da Borup IF besejrede Ejby IF i Serie 3.

Af
Af Lars Fogde

Borup IF.

Der var masser af underholdning til de over 100 tilskuere som valgte at bruge deres lørdag eftermiddag på Borup stadion. Lørdagens lokalbrag mod Ejby, som også var en såkaldt 6 point kamp, blev som lokalopgør har det til vane at blive uforusigelig.

Efter sejre i de seneste 2 kampe og en Hadi tilbage i storform, var der stor optimisme i truppen inden dagens kamp mod Ejby.
Optakten blev dog lidt præget af at Mads Skjaldgaard tog sig en ordentlig blunder der hjemme og derfor måtte hives ud af søvnen !
Om det var oversagen til at han hang lidt i bremsen hele kampen igennem skal være usagt.
Kampen starter vi som lyn og torden, spillerne har hørt efter under taktik mødet og straffer allerede efter 2 min 30 sek., Ejbys spillestil og Hadi bringer os foran 1-0.
Vi sidder på spillet i hele 1 halvleg og kun fordi at Thorsen er fuldstændig passiv på et langt indkast kan en af Ejbys mindste spillere heade bolden i mål i det 10 min til 1-1 ærgerligt, de er dog farlige hele kampen igennem på deres meget lange indkast.
Vi foresætter det flotte spil og efter ca.20 min bringer Hadi os i front med 2-1 på et flot hovedstød på en bold lagt i bagrummet ved bagerste stolpe.
10 min senere spiller vi os flot igennem igen og Gustav H. kan afslutte alene igennem men vælger at spille bolden på tværs til Mathias som nemt kan bringe os foran 3-1.
Pausen bruges til foretage en enkelt udskiftning og vi starter 2.halvleg 10 mod 11 da Gustav H. blev ramt af et gultkort i slut minuttet af 1.halvleg.
Vi overlader fuldstændig spillet til Ejby i 2.halvleg og det er ærgerligt for vi ville havde kunne lukke denne kamp meget tidligt hvis vi var foresat spillet fra 1. halvleg.
Ejby er dog stadigvæk kun farlige på deres lange indkast og man må sige de udnytter det flot og at vi slet ikke presser dem nok i de situationer.
Da der mangler 10 min. reducere Ejby igen på endnu et langt indkast og 3 min efter udligner de til 3-3 ! en sikker sejr ser ud til at smides væk.
Hadi er dog af en anden mening og da han endnu engang formår at holde på bolden efter en lang aflevering fra forsvaret, denne gang fra Mads J. ja så sætter han sin direkte modstander af trækker forbi endnu en og sparker derefter fra 25 meters afstand et missil af som kiler sig op af den ene stolpe uden chance for målmanden og samtidig med at uret passere det 90 min.
Tak til alle de tilskuere som valgte at støtte holdet i dag og til de mange som har fulgt holdet gennem hele efteråret.
Rart at vi overvinter over stregen og vi nu i ro kan træne vinteren igennem og bruge vinterturneringen til at blive endnu skrappere så vi i foråret henter endnu flere point på kontoen.

Publiceret 01 November 2010 16:15