Undervisningschef Marianne Stentebjerg. (Pressefoto).

Undervisningschef Marianne Stentebjerg. (Pressefoto).

Ny skoleleder på Rolloskolen i Faxe

Faxe Kommune opslog i september måned stillingen som skoleleder på Rolloskolen. Inden da havde skolebestyrelse, medarbejdere og forvaltningen gennemført en proces hvori stillingsprofil og ønsker til ny skoleleder blev drøftet.
Gennem oktober måned har der været afholdt ansættelsessamtaler og nu kan spændingen afsløres – et enigt ansættelsesudvalg har besluttet at ansætte den 39-årige Claus Kloster Jeppesen som ny skoleleder på Rolloskolen i Faxe. Claus Kloster Jeppesen kommer fra en stilling som viceskoleleder på St. Heddinge skole, hvor han også har været konstitueret skoleleder i en kort periode.
- Til stillingen som skoleleder indkom 16 ansøgninger, hvoraf 6 var til samtale, men det var et enigt ansættelsesudvalg som stod bag indstillingen, understreger undervisningschef Marianne Stentebjerg.
Ledelsesmæssigt tager Claus Kloster Jeppesen afsæt i et tillids- og værdibaseret ledelsessyn, og hans keywords er anerkendelse, dialog og nærvær som han betragter som nogle af grundstenene for god skoleudvikling.
- Skolens ledelse, medarbejdere og elever skal være nysgerrige, undersøgende og have modet til at gå nye veje – og som han selv udtrykker det:
- Jeg glæder mig meget til at begynde som skoleleder på Rolloskolen og ser frem til et godt og tillidsfuldt samarbejde med elever, medarbejdere og forældre.
pm

Rolloskolens nye skoleleder, Claus Kloster Jeppesen. (Pressefoto).

Rolloskolens nye skoleleder, Claus Kloster Jeppesen. (Pressefoto).

Publiceret 01 November 2010 16:15