Steen og Birgitte Krohn Olsen. (Privatfoto).

Steen og Birgitte Krohn Olsen. (Privatfoto).

Nye forpagtere til Skovbohallens restaurant

Birgitte og Steen Krohn Olsen hedder det nye forpagterpar i Skovbohallens nye flotte up-to-date lokaler i Bjæverskov. Lokalerne brændte ned for godt et år siden, og som en konsekvens heraf var Skovbohallen uden cafeteria et helt år.
IF Frem Bjæverskovs hovedbestyrelse blev sidste torsdag inviteret til en let buffet, så man dels kunne møde det nye forpagterpar og dels ved selvsmagning kunne vurdere, hvad de kan byde på. Samtidig kunne man komme med kritik, hvis der var noget, man var utilfreds med.
Birgitte og Steen Krohn Olsen har valgt et satse på en restaurant med dagens ret, hvor der også er mulighed for store og små sandwich, frugtordning, slik mm. Dagens ret kan f.eks. nydes i restauranten eller tages med hjem, hvis man foretrækker det.
Parret har mange års erfaring indenfor restaurationsbranchen og er tillige forpagtere i Restaurant Golfgården.
- Det passer godt ind i konceptet, at når der er højsæson i Golfklubben, er der lavsæson – lukket - i Skovbohallen, siger Steen Krohn Olsen.
Afhængigt af efterspørgsel vil der komme a la carte menu som på Golfgården - www.fegofo.dk - men indtil videre vil der hver fredag være Bøfaften, hvor man kan få en god oksefilet stegt på panden med lækkert tilbehør - udover dagens ret og menukortet.
Det nye forpagterpar er meget lydhøre over for specifikke ønsker og leverer også mad ud af huset og til selskaber i lokalerne. Lokalet er i øvrigt godkendt til 90 personer. IF Frems hovedbestyrelse fandt aftenen meget værdifuld – og skulle man få lyst til at kontakte restauranten, kan man ringe på 2880 2244/2287 2244 eller send mail til info@fegofo.dk .
pm

Publiceret 01 November 2010 15:15