Skensved IF sluttede sæsonen med nederlag

- men det kunne ikke tage glæden fra en fin sæson som sluttede med oprykning.

Af
Af Stig Andersen

Skensved IF.

11 spillerunder skulle der til, før Skensved IF måtte inkasserer deres første nederlag i Serie 5, hvor førstepladsen for længst er sikret.
Det skete i en kamp mod Køge Boldklub. Skensved var rykket op for to runder siden, så et lidt uinspireret Skensved hold troede at de kunne lege sig igennem kampen mod Køge BK. Men de syntes det anderledes.
Køge var et af bundholdene, de spille frisk fra start, og Skensved fik uventet modstand, modstand vi faktisk ikke havde  havde prøvet igennem hele sæsonen,
Køge kom hurtigt foran 1-0 og det gav Skensved  store problemer. Skensved kæmpede forgævs kampen igennem, for at komme igen og i anden halvleg slukkede Køge lyset med målet til 2-0, hvor vi ellers havde presset dem i bund for udligningen.
Køge der stillede med et meget forstærket hold,  med en flok meget uheldige  spillere der ikke kom for at spille fodbold, men at smadre fodbolden. Kampen blev heldigvis ledet af en kompetent  dommer der måtte give mange kort for at siyre kampen.
Det kan godt være at vi tabte kampen, det er ok, og tabte til et bedre hold. Men måden vi tabte på, et Køgehold der  der faktisk ikke burde have have lov til at spille  fodbold.
Køge Boldklub har et problem. Men på trods af nederlaget kunne det ikke, tage glæden fra Skensved. Vi var rykket op, og der blev afholdt kæmpe oprykningsfest i klubhuset.
Det bliver spændede at følge Skensved i Serie 4 B her til foråret . Mon ikke det kan give videre oprykning? Det vil være vores målsætning !!

Publiceret 01 November 2010 13:00