(Colourbox).

(Colourbox).

Uro i Faxes natteliv

Uddrag af døgnrapporten fra Sydsjællands Politi for tidsrummet fra fredag morgen den 29. oktober til mandag morgen den 1. november.

Søndag morgen blev politiet ad flere gange kaldt til Faxe, hvor der var uro på Kirketorvet. Kl. 02.51 havde en gæst på Faxe Bodega slået ud efter andre gæster, knust et askebæger og et vindue, og da betjentene mødte op, blev han anholdt.
Der var tale om en 20-årig mand fra Næstved, som blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og taget med til politistationen i Næstved. Den 20-årige fik forbud mod at komme på Faxe Bodega.
Søndag kl. 03.32 anholdt politiet en 25-årig mand fra Faxe Ladeplads på Kirketorvet i Faxe. Betjentene havde bedt den 25-årige om at forlade stedet, men han var ikke lige til sinds at efterkomme politiets anmodning.
Den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved.
Frygt for bombe i personbil - Karise .
En 63-årig mand havde fredag eftermiddag lånt en bil. Mens han holdt parkeret på en adresse i Spjellerup ved Karise, opdagede han en mærkelig indretning under bilens forsæde, hvor en mobiltelefon var forbundet til nogle ledninger. Politiet kom til stedet, og de synes også, det så mistænkeligt ud.
Derfor blev forsvarets bomberyddere tilkaldt, og de arbejdede hele natten med at finde ud af, hvordan ledningerne var forbundet. Heldigvis viste det sig ud på morgenen om lørdagen, at indretningen blot var en slags hjemmelavet timer, som den tidligere ejer havde konstrueret for at kunne fjernstyre bilens varmesystem, så bilen var varm, når han kom ud til den.
pm

Publiceret 01 November 2010 11:45