Landets indbrudstyve har kastet deres ¿kærlighed¿ på Hvidovre som desværre i den branche er den mest populære kommune på Vestegnen.

Landets indbrudstyve har kastet deres ¿kærlighed¿ på Hvidovre som desværre i den branche er den mest populære kommune på Vestegnen.

Stop tyven!

Hvidovre Kommune og Københavns Vestegns Politi afholder borgermøde om indbrud

Den 9. november er der borgermøde om indbrud i privat beboelse.

Af
oashvidovreavis.dk

Det er Hvidovre Kommune og Københavns Vestegns Politi, som er gået sammen om at afholde borgermødet. Hvidovre er den kommune på vestegnen, hvor der begås flest indbrud. Tyvene holder aldrig fri, og der går ikke en dag, hvor der ikke er indbrud eller forsøg på indbrud i et hjem i Hvidovre. Hvis du ikke vil være en del af den kedelige statistik, så kom til borgermøde om indbrud den 9. november kl. 19.00-21.30 i Medborgersalen, Hvidovrevej 280 og bliv klogere på, hvordan du sikrer dit hjem. - Københavns Vestegns Politi har fra starten af september forstærket indsatsen mod indbrud med en særlig gruppe betjente, som frem til den 31. december er dedikeret til at sætte indbrudstyve bag tremmer. Den indsats har givet rigtig gode resultater, men det er også vigtigt, at man selv gør noget aktivt for at beskytte sit hjem, siger politikommissær Jørn Møller Nielsen... Tyvene glæder sig til jul Specielt ved højtider og ferier er indbrudstyvene på overarbejde, og eksempelvis tredobles antallet af indbrud juleaften. Også nytårsaften, omkring påske og i sommerferien er tyvene på spil, og derfor er der ekstra grund til at give sit hus et sikkerhedscheck. Borgmester Milton Graff Pedersen byder velkommen til arrangementet den 9. november, hvor du kan møde det lokale politi og stille spørgsmål om indbrud og om politiets generelle indsats. Der vil også være forskellige stande, hvor du bl.a. kan høre om låse og alarmer til huse, tricktyverier, vigtigheden af nabohjælp og sporsikring. Alle er velkomne og der vil blive serveret kaffe, kage og vand i løbet af aftenen. På hjemmesiden www.stopindbrud.dk er der flere råd til at undgå indbrud.

Publiceret 02 November 2010 09:00