Filialdirektør i Nordea Roskilde, Carsten Reves. (Foto: Erling J.)

Filialdirektør i Nordea Roskilde, Carsten Reves. (Foto: Erling J.)

Tips til Nordeas topkunder

Nordea bød mandag aften deres bedste kunder på middag og investeringsråd og informationer verdens økonomiske udvikling

Af
Af Henrik Wanscher

900 af Nordeas rigeste og mest investeringsglade kunder var mandag aften inviteret ned i Roskilde-Hallerne.
Her blev de introduceret for bankens nye investeringstiltag og fik Nordeas bud på, hvad der sker i den finansielle verden for tiden.
En af aftenens talere var investeringschef, Thøger Svendsen, der inden mødet fortalte lidt om tankerne bag arrangementet.
- Det drejer sig selvfølgelig om, at vi gerne vil fortælle om vores nye investeringsplan, der lægger vægt på anstændig. Men det handler også om, at folk altid interesseret i at høre om deres investeringer, fortalte han.

Ikke tabt bag en vogn

Udover at ville fortælle deres kunder om deres investeringsmuligheder blev der også sat fokus på, hvor verden er på vej hen set med økonomiske øjne.
Det var til dels ment, som en almen service til de fremmødte gæster, men Thøger Svendsen fortalte, at det også handlede om at promovere banken.
- Vi holdt et lignende møde for ret præcis to år siden, hvor verden var midt i den værste økonomiske orkan i mange år. Vi vil gerne vise, at vi er der ligegyldigt, hvordan det går. Vores kunder skal vide, at vi har fingeren på pulsen, sagde han.

Økonomi i fokus

Thøger Svendsen påpegede også, at det er vigtigt for alle, at man ikke glemmer at følge med i verdens økonomiske udvikling, fordi der ikke længere er så stor tumult på verdensmarkederne.
- I dag er det præcis lige så vigtigt, at man tager stilling til sin økonomi i forhold til resten af verden. Selv i situationer med et positivt aktiemarked skal man sørge for at forholde sig struktureret til sine investeringer, forklarede han.Forkælelsesfest

Arrangementet i Roskilde-Hallerne var et gratis tilbud til Nordeas bedste kunder. Allerede ti dage før mødet var arrangementets 900 pladser revet væk. Mødedeltagerne fik udover gode tips også serveret farseret unghanebryst og andre godter.

Publiceret 02 November 2010 11:45