HB Køges U/17 bankede de danske mestre

- Mandfolkeindsats over hele linien, roser træner Ole Mørk sine unge spillere.

Onsdag aften havde HB Køges U/17 Ligahold på hjemmebane i Herfølge besøg af de danske mestre fra FC Midtjylland.
De jyske gæster fik en drømmestart, da holdet bragte sig i spidsen allerede efter et minuts spil - en start der dog ikke rystede hjemmeholdet, der svarede hurtigt igen.
Der var nemlig blot spillet seks minutter da der var bragt balance i regnskabet. Simon Stage satte kronen på et flot kontraangreb, da han sparkede en aflevering fra højre side i nettet.
U/17-holdets trænerteam havde til kampen ændret en smule på taktikken, da man måtte undvære en småskadet Frederik Larsen på den centrale midtbane. Det betød at den normale 4-4-2-opstilling var ændret til 4-3-3 med Mads Pheiffer Olsen og anfører Lee Rochester Sørensen på de centrale, offensive midtbanepladser.
Og efter blot 19 minutters spil kom HB Køge på 2-1. Det skete da stortalentet Lee Rochester Sørensen med et brag af et langskud sendte bolden i kassen.
HB Køge bevarede føringen til pausen.
Anden halvleg var kun et kvarter gammel da HB Køge bragte sig foran 3-1. Igen var det Lee Rochester Sørensen der var først over en retur fra FC Midtjylland-keeperen, der hårdt presset af et par HB Køge-spillere ikke formåede at sikre sig bolden. Og 3-1 blev resultatet af en rigtig god fodboldkamp.
- FC Midtjylland pressede os i anden halvleg, men spillerne leverer en mandfolkeindsats. Holdet udvikler sig hele tiden, og selvom der kommer små bump undervejs, så peger pilen kun fremad, fortæller en tydeligt tilfreds træner Ole Mørk til www.hbkoge.dk .
Med den overraskende og flotte men fuldt fortjente sejr over de danske mestre ligger HB Køge på en delt 7. plads i U/17 Ligaen, og holdet er endnu ubesejret på hjemmebane.
Holdets næste kamp er allerede på lørdag den 6. december, hvor holdet på hjemmebane i Herfølge møder AaB. Dn kamp har kick-off kl. 14.00.
pm

Publiceret 04 November 2010 05:45