En situation fra sidste lørdags opgør i Køgehallen mellem Køge og Solrød Old School Basket. (Foto. JCJ).

En situation fra sidste lørdags opgør i Køgehallen mellem Køge og Solrød Old School Basket. (Foto. JCJ).

Køge Basketball Klub topper 2. Division

Efter en fantastisk start på sæsonen ligger Køge Basketball Klub alene i toppen af 2. Division med 6 sejre af lige så mange mulige og er nu eneste ubesejrede hold.
Senest blev det en sikker hjemmesejr på 80-50 over Solrød Old School Basket.
Efter at have været lige ved og næsten med finalenederlag om oprykning til 1. Division de foregående to sæsoner har Køges unge mandskab lagt ud med den bedste sæsonstart efter klubbens erklærede mål om oprykning til 1. Division blev sat for to år siden.
- Det er alt for tidligt, at tale om oprykning men det er svært at være andet end optimist med det holdet præsterer i øjeblikket, siger formand Lars Vestergaard til Lørdagsavisen.dk.
- Vi ser nu frugten af vores satsning med en klassetræner. Spillere fra klubber vi ikke havde drømt om er kommet til fordi de ved headcoach Roberto Velosa kan udvikle dem som spillere og fordi de kan se hvordan han har udviklet holdet de foregående to sæsoner. Vi er nu det hold alle de andre gerne vil vinde over og det er egentlig en rar fornemmelse, slutter Lars Vestergaard.
Køge spiller på lørdag den 6. november topkamp ude mod Broernes og kan med en sejr lægge yderligere afstand til konkurrenterne.
Næste hjemmekamp er lørdag den 13. november kl. 16.30 i Køgehallen.
pm

Publiceret 04 November 2010 11:00