Ugens film i Kom-Bi

Uge 45 byder på tre nye film i Hornslets Kulturhus - Kom-Bi.

Spis Bed Elsk - Danmarkspremiere i Kom-Bi torsdag 11. november

Liz Gilbert (Julia Roberts) er en moderne, selvstændig kvinde, der forlader sin sikre hverdag og drager ud på en global dannelsesrejse for at opleve, mærke og begejstres af verden - og samtidig forsøge at genfinde og genoplade sit sande jeg. Undervejs på sine vidunderlige og eksotiske rejser oplever hun alt fra det enkle måltids simple glæde i Italien, bønnens berusende kraft i Indien - og sidst, men ikke mindst, kærlighedens uventede indre ro og balance på Bali.

The Town

I Boston-kvarteret Charleston bliver der begået flere bankrøverier end noget andet sted i USA. Her bor Doug, der er bankrøver - ligesom hans far var det. Under et røveri tager Doug og hans bande bankdirektøren Claire som gidsel, men de løslader hende hurtigt igen. Claire havde bind for øjnene, men banden er alligevel usikker på, om hun har opdaget deres identitet. Doug opsøger hende - og forelsker sig. Premiere i Kom-Bi torsdag 11. november

Tommy

Tommy Seebach var hele Danmarks grandprix-konge. - Men den populære sanger brændte også sig selv op. Filmen fortæller en underholdende, bevægende og tankevækkende og meget menneskelig familiehistorie. Seebachs tidligere kone og tre børn beretter, og Tommy Seebachs private videooptagelser dokumenterer hans liv. Tommy Seebach døde i en alder af 53 år. Hans hårde liv som entertainer i den lette ende af underholdningsbranchen kostede ham både familien og helbredet. Premiere i Kom-Bi onsdag 17. november

Legenden om Vogterne; Uglerne fra Ga'Hoole – 3D

Kom med på et spændende eventyr sammen med den unge ugle Soren. Sammen med sine venner bliver Soren kidnappet af nogle onde ugler. Nu skal de forsøge at flygte og få fat i de legendariske vogtere fra Ga'hoole – en mytisk gruppe bevingede krigere, der har kæmpet store slag i tidernes morgen for at redde mange ugler fra onde skæbner. Soren må begive sig ud på en lang og farefuld færd. Det er godt man kan få hjælp af vennerne… Filmen vises med dansk tale.

SAW 7 – 3D

En kamp på liv og død udspilles om Jigsaws brutale arv. En støttegruppe af overlevende ofre for Jigsaws grusomme torturspil får hjælp af selvhjælpsguruen Bobby Dagen, der også selv er tidligere Jigsaw-offer. Bobby bærer på en hemmelighed, der pludselig baner vej for en ny bølge af terror med dødsfælder, som du aldrig har set magen til... eller vil glemme. Gå ikke glip af den ekstremt overraskende slutning.

Olsen-Banden på de bonede Gulve - 3D

Egon har en plan! Han skal bruge en boremaskine, en karton honning- og sveskejuice samt en bunke døde rotter. Målet er H. C. Andersens originale fjerpen, som selveste Statsministeriet har rekrutteret Olsen-Banden til at rapse fra Det Danske Export Museum. Det gælder angiveligt rigets sikkerhed og omdømme. - Eller også er det bare bandens ærkefjende Hallandsen, der igen har taget røven på Egon.

Grusomme mig - 3D

I et mærkeligt dystert hus planlægger Gru sit store kup. Hans vil stjæle månen! Alt tyder på, at Jorden har set sin sidste måneopgang – men så støder han på en modstand, der får hans planer til at smuldre. Tre små forældreløse piger vil nemlig have ham til far.

Kidnappet

Simon, der er adoptivbarn, rejser med sin danske mor til Kenya, hvor han er født. Simon ville hellere være blevet i Danmark og spille fodbold. Allerede på rejsens første dag går det galt - Simon forsvinder! Simon kommer alvorligt i fare, da hans mor beslutter sig for at gå til medierne og udlove en dusør til den, der finder ham.

Publiceret 04 November 2010 20:01