Rockmusikeren Billy Cross kan opleves til foredrag i Ishøj Kultur Café. Pr-foto

Rockmusikeren Billy Cross kan opleves til foredrag i Ishøj Kultur Café. Pr-foto

Billy krydser sit spor

Gratis foredrag med rockmusikeren Billy Cross

Den amerikansk-danske guitarist Billy Cross gav i oktober koncert i Ishøj Kultur Café. Nu kan han opleves med sit foredrag ”Så langt så godt – et liv med rock” den 17. november

Det er få musikere, der har levet et liv som Billy Cross. Fra starten på Columbia Universitetet i midten af de stofglade 60’ere, hvor han læste engelsk litteratur i hælene på beat generationens Jack Kerouac til hans forbindelser til Andy Warhol, Jimi Hendrix, Meat Loaf og Allan Ginsberg frem til jobbet som guitarist for Bob Dylan på to plader og tre turnéer.

Efter 45 år i rockbranchen har Billy Cross skrevet erindringsbogen ”Så langt så godt – et liv med rock”, og den 17. november fortæller han om sit spændende og særprægede liv, når han holder foredrag for Ishøj Bibliotek i Ishøj Kultur Cafés Foyer.

Billy Cross er født på Manhattan i New York den 15. juli 1946, og igennem snart 30 år har New Yorkeren med den karakteristiske guitarlyd haft en stor plads i danskernes hjerter. Det skyldes først og fremmest, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock og fra New York til Nykøbing Falster. Og så er vi sikkert også et par stykker, der tænker sikke et liv! Kom og hør om alt det, Billy Cross har oplevet, når han igen lægger vejen forbi i Ishøj.

Billetter til foredraget med Billy Cross den 17. november klokken 19.30 kan hentes på Ishøj Bibliotek fra onsdag den 3. november. Foredraget foregår i Ishøj Kultur Café.


Publiceret 05 November 2010 14:58