Pr-foto

Pr-foto

Fest igennem med Backseat

Backseat giver koncert i Ishøj Kultur Café den 9. november. Drengene med Ivan Pedersen i spidsen er tilbage i topform og leverer en fest for folk med hang til spade

Backseat har været en del af den danske rockscene siden 1991 og har spillet på utallige spillesteder, festivaler og har udgivet seks cd’er. Her i 2010 er Backseat stadig at finde i den bedste del af dansk rock, og de arbejder for tiden på nye sange og laver masser af koncerter.

Den 9. november kan ”the backseat boys” opleves i Ishøj Kultur Café, og gruppen er som altid en festgaranti for rock’n’roll tilhængere med hang til spade. Med Ivan Pedersen i spidsen, ham den lange fra Laban, går man aldrig galt i byen til en Backseat koncert. Der er nemlig masser af nye sange og et kæmpe bagkatalog af hits gennem 20 år.

Helge Solberg er bandets klippefaste norske bassist og en fremragende korsanger og ved siden af ham står Lars "Mitch" Fischermann, der spiller rocktrommer og også synger kor. Søren Jacobsen er bandets musikalske indpisker og guitarist - og Ole Boskov, der er en talentfuld multiinstrumentalist, er bandets nye keyboardspiller.

Alt i alt er der tale om en super gruppecocktail af folk med en rette indstilling, kunnen og attitude. Backseat er musikalsk håndværk, der holder – og som det er svært at sidde stille til. Det er som at deltage i en fest. Det skal bare opleves!

Billetter koster 225 kr. og kan købes ved personlig henvendelse i Ishøj Kultur Café mellem kl. 10 og 20 og via www.billetlugen.dk.

Publiceret 05 November 2010 14:46