(Colourbox).

(Colourbox).

Fire drenge ville narre penge fra folk

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra torsdag den 4. november kl. 07.00 til fredag den 5. november kl. 07.00.

Torsdag eftermiddag kl. 15.26 kørte politiet til Køge Station, hvor fire drenge i alderen 13-15 år forsøgte at narre/stjæle penge fra folk. De sendte en dreng hen til en passager for at bede om to kroner, og dernæst kom de andre drenge til og forsøgte at tage pungen fra passagererne. Politiet fik fat i drengene, der fik en kraftig belæring om ikke at stjæle, og dernæst blev forældrene kontaktet af politiet.
Tyveri fra taske – Ringsted .
Torsdag kl. 11.53 anmeldte en 76-årig mand, at han kl. ca. 1100 var blevet frastjålet sin tegnebog fra en taske. Den forurettede sat på en bænk på Nørregade i Ringsted og ventede på bussen, da en mand og en kvinde henvendte sig til ham og på gebrokkent dansk stillede spørgsmål om bussen.
Det lykkedes dem at fange hans opmærksomhed, så én af dem kunne stjæle hans tegnebog fra en taske, der stod på bænken. De to personer beskrives sådan:
A: mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, måske roma, 30-40 år, 175-180 cm. høj, lidt kraftig af bygning, mørkt hår, iført mørk vindjakke.
B: kvinde, af anden etnisk oprindelse end dansk, måske roma, ca. 30 år, ca. 165 cm. høj, spinkel af bygning, mørkt pjusket hår, iført mørk vindjakke.
Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne tale med vidner, der har set episoden, eller har andre oplysninger i sagen. Ring 114.
Uro – Roskilde .
Torsdag eftermiddag kl. 14.41 fik politiet anmeldelse om en person blev jagtet af 5-6 andre. Politiet traf en 19-årig mand fra Ringsted, der var den jagede part. Han var tidligere på dagen udsat for vold ved Himmelev Gymnasium af tre personer. Den 19-årige blev sendt til skadestuen til nærmere undersøgelse.
Kort efter startede et større slagsmål mellem 10-20 personer, og politiet sendte alt disponibelt mandskab til stedet for at skabe ro, hvilket lykkedes forholdsvis hurtigt, bl.a. efter brug af politistav for at gennemføre anholdelserne.
Ni personer blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.  De anholdte er i alderen fra 19 til 41 år og alle fra Roskilde og omegn. De blev alle løsladt i løbet af aftenen. De fik alle en bøde for deres medvirken.
En 70-årig kvinde, der tilfældigt befandt sig på stedet blev skubbet omkuld i forbindelse med tumulten. Hun blev bragt til undersøgelse på skadestuen, hvor det blev konstateret, at hun var sluppet med knubs. En 25-årig mand fra Borup blev udsat for vold, og han blev ligeledes sendt til skadestuen for nærmere undersøgelse.
Færdselsuheld – Roskilde .
Torsdag aften kl. 18.44 kørte en personbil, der blev ført af en 49-årig mand fra Tappernøje, ad Holbækvej mod vest og svingede til højre ad Møllehusvej i Roskilde. I forbindelse med dette kørte han ind foran en 30-årig mand fra Roskilde, der kørte på cykelstien langs Holbækvej.  Cyklisten blev væltet af cyklen, men der skete heldigvis ingen personskade.
Færdsel – Solrød .
Natten til fredag kl. 00.28 fik politiet flere henvendelser om en genstand, der lå på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød. Biler, der var kørt hen over den, var punkteret. En patrulje fandt på stedet en stor jernramme, der straks blev fjernet. Den er formentlig faldet af en bil.
pm

Publiceret 05 November 2010 16:00