På vej frem: Fra venstre skipper Rasmus Stjerne, 3'er Mikkel Krause, 2'er Mikkel Poulsen, 1'er Troels Harry og træner Lars Vilandt.

På vej frem: Fra venstre skipper Rasmus Stjerne, 3'er Mikkel Krause, 2'er Mikkel Poulsen, 1'er Troels Harry og træner Lars Vilandt.

Team Stjerne på vej mod curling EM i Schweiz

Yngste Team Stjerne vandt kampen om turen til EM i Schweiz i december

Det blev til et opgør mellem far og søn på curlingbanen, da det i weekenden blev slået fast, hvem der pt. er landets stærkeste curling-herrehold.

Af
Kristina E. Young

Hele tre Hvidovre-hold var med i kvalifikationsspillene, men Team Rasmus Stjerne viste sig at klare dysten bedst.
Konkurrencen holdene iblandt var ellers hård helt til det sidste, hvor Team Tommy Stjerne og Team Rasmus Stjerne spillede bedst af tre finaler. Trods lidt nerver faldt resultatet ud til fordel for Team Rasmus Stjerne, og det betyder, at der nu venter holdet endnu flere udfordringer ved EM i Champery i Schweiz i december, hvor Team Rasmus Stjerne blandt andre kommer til at møde de store curlingnationer som Norge, Sverige og Skotland.
Holdets mål er at placere sig i top syv til EM, så kvalifikationen til VM i Canada dermed er sikret. Team Rasmus Stjerne er et ungt hold, der ikke desto mindre har ganske stor erfaring og også flotte resultater med sig i bagagen.
Holdets træner Lars Vilandt og 2'er Mikkel Poulsen var således begge med på det danske herrecurlinghold ved vinter OL i Vancouver 2010.  De har endvidere begge deltaget i EM og VM. Rasmus Stjerne, Mikkel Krause og Troels Harry ligger inde med juniorverdensmestertitlen 2009, så alt i alt er det et hold med tårnhøje ambitioner.

Publiceret 05 November 2010 08:00