Ulykken, hvor en ældre dame blev ramt af en lastbil, har ikke fået chaufførens vognmand til at tvivle på sin ansatte.
(Foto: Per Rudkjøbing)

Ulykken, hvor en ældre dame blev ramt af en lastbil, har ikke fået chaufførens vognmand til at tvivle på sin ansatte. (Foto: Per Rudkjøbing)

Tiltro trods ulykke

Lastbilchaufføren, der mandag ramte dame i Roskilde, bliver støttet op af sin vognmand

Af
Af Henrik Wanscher

- Så vidt jeg husker, er det drabeligste den chauffør nogensinde har gjort at køre kofangeren ind i en snedrive. Direktør for Fragtmanden Viggo Petersen, Peter Flensted, som er chef for den 64-årige lastbilchauffør, der mandag formiddag ramte en 90-årig dame i Roskilde, har på trods af den ulykkelige situationer kun gode ting at sige om sin medarbejder.

Vil beholde chauffør

- Chaufføren har mere end 30 års erfaring. Det er dybt tragisk, at et menneske er blevet ramt, men jeg har stor tiltro til, at der er tale om et ulykkeligt, men hændeligt uheld, siger han. Peter Flensted understreger, at ligegyldigt hvad der sker, så vil han strække sig meget langt for at sørge for at chaufføreren ikke ryger af arbejdsmarkedet. Indtil videre har chaufføren også fået lov til at køre videre, hvilket han har valgt at gøre. - Chaufføren har haft det rigtig dårligt, men han kører stadig. Det lader vi ham gøre, fordi vi har så stor tillid til ham. Det er langt fra alle, der havde fået lov til at køre efter sådan en ulykke, fortæller Peter Flensted.

Stadig indlagt

Den 90-årige dame, der blev ramt af lastbilen, blev indlagt på Rigshospitalet, hvor hun stadig befinder sig. Hendes præcise tilstand er ikke redaktionen bekendt.

Publiceret 05 November 2010 11:30