(Colourbox).

(Colourbox).

Solrød Comets led tredie nederlag i træk

Solrød Comets skulle lørdag forsøge at rejse sig efter sidste weekends nederlag til Stevnsgade i basketball spillernes 1. Division.
Det var forventet at det ville blive en svær kamp mod et Falcon-hold som både har oprustet meget i år og søger en oprykning. Og med en af holdets rutinerede kræfter, Mickey Fenger på skadeslisten, så det bestemt ikke nemmere ud.
Falcon fra Frederiksberg  vandt da også kampen rimeligt sikkert med 87-51. Stillingen efter de fire perioder var 23-6, 43-28, 66-36 og altså 87-51.
Hjemmeholdet startede i en stor opstilling, som Solrød Comets havde svært ved at matche. Dette kom også til udtryk under kurven. Det var ikke meget Falcon brændte, men skete det, så var kometerne ikke store nok til at få bokset hjemmeholdets store drenge væk fra kurven. Dette gav mange ”nemme” scoringer til hjemmeholdet. Falcon spillede meget fysisk i 1. periode hvilket gjorde at Solrød Comets havde svære odds med deres drives, sammenlagt med at det bestemt ikke var en heldig skuddag for Comets gjorde at de kun fik hevet 6 point hjem i løbet af de første 10 minutter.
I 2. periode kom der mere gang i Solrød Comets spillerne. Det var ligesom om spillerne havde vænnet sig lidt til det fysiske, men også meget rene, forsvarsspil som Falcon diskede op med. Det lykkedes også for Solrød spillerne at få hevet nogle rebounds til sig i forsvaret hvilket gav enkelte fastbreaks. Ron Larris viste rigtig flotte takter og havde halvdelen af holdets point i 2. periode. Det samme gjorde Falcons Henrik Thomsen, som ligeledes havde 10 point.
Bagud med 15 point ved starten af 3. periode var det atter en gang op ad bakke for spillerne fra Solrød. Spillerne kæmpede det bedste de havde lært, men en spiller fra Falcon formåede at tage modet fra kometerne. Hjemmeholdet Henrik Thomsen brillerede i 3. periode med igen at sætte tæt på halvdelen af hjemmeholdets point for perioden. Hele 11 af slagsen blev det til. Solrød Comets formåede slet ikke at få lukket ham ned og det var udslagsgivende for resultatet efter perioden.
Sidste periode blev en periode hvor pointene blev fordelt nogenlunde lige mellem de to hold. Netop tilbagevendte Jacob Dehn kom ind med en rigtig god energi og sænkede to flotte tre pointscoringer i en periode som ellers bar præg af at kampen var afgjort.
Solrød Comets pointsscorende spillere var Ron Larris 19, Jacob Dehn 9, Søren Buron 6, Patrick Fenger 4, Kristoffer Sparre, Christoffer Sandberg, Julian Jacobsen og Thomas Brock alle med 2 point, Mark Sparre og Patrick Jakobsen begge med 1 point.
Efter tre nederlag i træk, skal Solrød Comets forsøge at rejse sig hjemme i Solrød Idrætscenter søndag den 14. november kl.15.00 mod Glostrup.
mr

Publiceret 08 November 2010 05:45