(Colourbox).

(Colourbox).

Uro i Køge fredag aften og nat

Om det er juleøllets komme der har været grunden til det vides ikke, men ihvertfald måtte politiet i Køge fire gange kaldes til undsætning for uro i Køge fredag aften og nat.
Uro – Køge .
Fredag aften kl. 18.06 blev en 16-årig pige fra Greve generet af andre unge ved at blive skubbet m.v. uden for Køge Svømmeland. Det lykkedes ikke i første omgang at få kontakt til de unge, men politiet undersøger nu sagen nærmere. Den 16-årige kom tilsyneladende ikke alvorligt til skade. Hun blev undersøgt på sygehus efter episoden.
Uro – Køge .
Fredag aften kl. 19.35 anholdt politiet en 20-årig mand fra Klippinge, der sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på Jernbanegade i Køge, hvor han optrådte truende over for politiet. Det førte til, at han blev anholdt og sigtet. Han blev løsladt efter afsvaling i detentionen. Han gik fra politiet medbringende en bøde for sin optræden.
Ordensbekendtgørelsen – Køge .
Kl. 23.30 anholdt politiet en 20-årig mand fra Køge på Nørregade, hvor han sparkede på en rude og i øvrigt virkede voldelig. Han blev kørt væk fra stedet og fik en bøde for sin optræden.
Hærværk på lastbiler – Køge .
Lørdag kl. 01.48 anmeldte Bilia Scaniadam, at fire lastbiler, der holdt på lastbilparkeringen på Valdemarsvej i Køge havde fået forruderne knust. Det er sket i tiden fra fredag kl. 15.00 til lørdag kl. 01.30.
Tre andre lastbiler, ejet af andre, har også fået knust forruderne på samme sted i samme tidsrum.
Har nogen set noget mistænkeligt, vil politiet i Køge meget gerne vide det. Ring 114.
Anholdelse – Køge .
Kl. 03.40 anholdt politiet en 28-årig mand fra Køge, der sigtes for voldelige adfærd på Club Burn mod en anden gæst. Den 28-årige blev løsladt ud på morgenstunden med en bøde for overtrædelse af restaurationsloven.
pm

Publiceret 08 November 2010 10:00