Mere kritik af S og SF

Peter Hummelgaard Thomsen, der er forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) kritiserer 27/10 i Politiken Socialdemokraternes og Socialistisk Folkepartis plan, Fair Løsning.
Han skriver bl.a. at der ikke er meget 'fair' over millionærskatten og, at han hellere så topskatten fjernet. Jeg er meget enig. Fair Løsning er blevet pillet fra hinanden af økonomerne, er blevet dumpet af vælgerne, er blevet ændret flere gange og er senest blevet fornægtet af Helle Thorning på landsdækkende TV i en duel mod statsministeren.
Fremtidens løsninger er nemlig mere end at bede danskerne arbejde en time mere om ugen, bede virksomhederne om at betale mere i skat og bede de studerende skal klemme et semester mere ind om året.
Fremtidens udfordringer kræver fremtidssikrede reformer af velfærdsstaten, skattesystemet og arbejdsmarkedet, og det tør venstrefløjen ikke være med til. Deres forslag er kun lappeløsninger.
Derfor skal den borgerlige regering fortsætte og derfor skal Konservative have et godt valg, når den tid kommer. Jeg deler derfor DSU's kritik af Fair Løsning.

Publiceret 08 November 2010 09:00