Pr-foto: Ishøj Kommune

Pr-foto: Ishøj Kommune

Mød musikkens blæksprutte

Oplev én af den danske jazzscenes største vokalister og sangskrivere.”Mød musikeren” koncert med Helle Hansen på Ishøj Kulturskole 15. november kl. 16.30

Helle Hansen er kendt og anerkendt som både sanger og sangskriver. Hun har høstet mange rosende ord for sine pladeudgivelser og har bl.a. for femte år i træk vundet ”Honourable Mention Award” i verdens største sangskriverkonkurrence.
Helle Hansens sange og tekster er allerede blevet fortolket af mange forskellige kunstnere som Andrew Strong, Jette Torp og Kathrine Madsen.

Helle Hansen præsenterer sin egen musik 15. november kl. 16.30. Samtidig åbner hun døren til sit skabende værksted som komponist, tekstforfatter, producer, arrangør, sangsolist og meget andet.

Udover at være en travl musiker er Helle Hansen også dybt engageret som underviser. Hun har siden 1985 undervist på bl.a. konservatoriet, Musicalakademiet, universitetet, musikskoler, højskoler samt diverse kurser og stævner, primært i rytmisk sang, sammenspil og sangskrivning. Hun underviser også ved Ishøj Kulturskole.

Selv om hendes virke er indenfor den rytmiske verden, er Helle Hansen en rigtig blandingsmodel, idet hun har en solid baggrund indenfor den klassiske musik. Hun startede sin musikalske løbebane som syv- årig på klassisk klaver og er sidenhen uddannet fra Det Jyske Konservatorium som klassisk blokfløjtenist. At have viden og erfaring som musiker indenfor både rytmisk og klassisk musik anser Helle Hansen for en kæmpe styrke i ait arbejde med sin musik.Billetter:  30 kr.

Publiceret 09 November 2010 09:06