Kim Sjøgren spiller op i Ishøj. Pr-foto.

Kim Sjøgren spiller op i Ishøj. Pr-foto.

Dans og røverhistorier for ældre

Fredag den 19. november står foreningen Ældre i Bevægelse har Senior Café med dans. Kim Sjøgren og Allan Steen vil lokke folk ud på dansegulvet og fortælle anekdoter

Senior Café med dans fredag den 19. november klokken 14.00-18.00 bliver med en af Danmarks helt store klassiske musikere. Foreningen Ældre i Bevægelse har fået violinisten og koncertmesteren Kim Sjøgren til at optræde sammen med kapelmester Allan Steen i Ishøj Kultur Café.
Kim Sjøgren vil optræde med populær violinmusik i flere forskellige genrer samtidig med, at han underholder med en række anekdoter for det ældre publikum. Kim Sjøgren stabler med andre ord et ret underholdende show på benene, og han er heller ingen novice på en scene.
Kim Sjøgren har spillet violin siden han var bare 3 år gammel og blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. I en alder af 22 år blev Kim Sjøgren koncertmester som den yngste i Det Kongelige Kapels historie, og i 2005 blev han desuden professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.
Han har ved talrige senere lejligheder optrådt som solist i radio og på TV og med samtlige symfoniorkestre i Danmark. Han har desuden givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan.
Senior Café med dans er som altid for de unge, der er blevet lidt ældre, og for par såvel som singler. Alle er velkomne med og uden partner. Billetter til Senior Café med dans og Kim Sjøgren koster 65 kr. inklusiv kaffe og kage og sælges i Ishøj Kultur Café og via www.kulturcafe.dk.


Publiceret 10 November 2010 08:31