Pr-foto.

Pr-foto.

Kønskampen ifølge Omar

Comedyshow i Portalen

Er det på tide, at mændene finder køllen frem igen, spørger Omar Marzouk i sit udfordrende nye show "Omskåret", der kan opleves i Portalen lørdag d. 13. november.

"Omskåret" tager udgangspunkt i tesen om, at forholdet mellem mænd og kvinder egentlig startede som en meget simpel ting: Mand slog kvinde i hovedet med en kølle og så fik han sex. Eller manden havde sex og kvinden havde hovedpine.

Meget har ændret sig siden den dag. Mænd har lært at lave italiensk mad serveret med franske vine, mænd kan skifte ble og snakke med om deres følelser. Mænd er blevet omskåret og mentalt kastreret af den moderne kvinde. Men til trods for alt, hvad de gør, så lider kvinder stadig af hovedpine! Og så er det, at Omar med showet stiller spørgsmålet, om det er på tide, at mændene finder køllen frem igen?
Omar har gennem årene bidraget med utallige satiriske aha-oplevelser til mange af de store samtaleemner herhjemme og begejstret tv-seere, publikum og anmeldere med sine nuancerede pointer, som han godmodigt kaster ud i samfundet til grin og diskussion. Med "Omskåret" er der klædt af til endnu en omgang hudflettende morsom stand-up, der denne gang leverer sjove input til kønsdebatten.

COMEDYSHOW I PORTALEN 13. NOVEMBER KL. 20.00

Publiceret 10 November 2010 12:45