Jonna Wiese (t.v.) og Linette Frandsen udstiller i november i HK Sjællands lokaler i Roskilde.

Jonna Wiese (t.v.) og Linette Frandsen udstiller i november i HK Sjællands lokaler i Roskilde.

To solsikker i HK

Jonna Wiese og Linette Frandsen udstiller i HK i Roskilde

To solsikker, Jonna Wiese og Linette Frandsen, udstiller i november i HK Sjællands lokaler i Roskilde, og når de kaldes solsikker er forklaringen, at de begge er medlem af malergruppen Solsikken i Roskilde.
Linette Frandsen arbejder som kunst- og sprogpædagog men har ved siden af selv dyrket kunsten som medlem af Solsikken siden 1992. Som kunstner er hun selvlært
- Min malerstil er meget bred, og er inspireret af det fremmedartede, det fascinerende i lyset, hvor man nærmest får åndenød i et kort sekund af beundring. Det prøver jeg på min egen måde at fortolke i mine abstrakte acrylmalerier”, fortæller hun om sine billeder.
Kunst skal være givende, mener novembers anden udstiller i HK, Jonna Wiese, der har suppleret sin interesse og talent for kunst med undervisning af bla. Jørgen Boberg, Maria Nicolaisen og Tine Meyer.
- Jeg lader mig inspirere af naturen og det vekslende lys, som sætter min fantasi på et højere niveau, og det forsøger at fastholde i mine billeder, som fortrinsvis er olie og acryl, siger Jonna Wiese om sine billeder.
Begge udstillere er på hjemmebane, idet de er født og opvokset i Roskilde.
HK i Roskilde finder man i Hersegade 13.

Publiceret 10 November 2010 03:00