(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Udviste provokerende opførsel overfor politiet

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra tirsdag den 9. november kl. 07.00 til onsdag den 10. november kl. 07.00.

Tirsdag eftermiddag kl. 16.14 anholdt politiet en mand, der skulle vise sig at være 22 år og fra Dragør. Han blev anholdt i forbindelse med anmeldelse om hensynsløs kørsel i Køge.
Politiet fik en snak med føreren af bilen, medens passageren – den 22-årige – begyndte at blande sig og provokere, og han ville ikke oplyse sit navn til politiet, hvilket førte til, at han blev anholdt.
Den 22-årige sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og han fik en bøde og blev løsladt ud på aftenen.
Spirituskørsel – Køge .
Tirsdag formiddag kl. 10.18 anholdt politiet på Strandvejen i Køge en 44-årig mand fra Bjæverskov for spirituskørsel på en lille knallert. Der blev taget en blodprøve af ham, hvorefter han blev løsladt.
Butikstyveri – Tune .
Tirsdag eftermiddag kl. 16.51 blev anmeldt om butikstyveri i Netto, Tune Centret, og kl. 17.07 anholdt politiet en 28-årig mand fra København, der havde fyldt en bærepose med varer. Den anholdte blev løsladt efter afhøring og kan nu se frem til en bøde for sit tyveri.
Blufærdighedskrænkelse – Roskilde .
Tirsdag kl. 17.30 modtog politiet anmeldelse om blufærdighedskrænkelse på Dommervænget, hvor en mand omkring kl. 17.10 gik uden om en 13-årig pige og stillede sig under en lygtepæl med bukserne nede, hvorefter han viste sit lem.
Manden beskrives som  175-180 cm høj, kraftig af bygning, mørkt hår, muligvis skægstubbe,  iført sort hue, mellemlang skijakke og brunt læderbælte samt mørke bukser.
Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til lokalpolitiet i Roskilde på tlf. 114.
Hærværk – Greve .
Tirsdag aften kl. 23.54 blev anmeldt om hærværk mod en bil på Søjlegården i Greve. En rude knust til bilen, hvor gerningsmanden har tømt en pulverslukker ud i bilen. Vidner har set 4 unge i nærheden af bilen.
Udover den nævnte bil blev to andre biler også udsat for hærværk i området. Politiet fandt ikke frem til hærværksmændene.
pm

Publiceret 10 November 2010 11:00