Henrik Marinussen ved den nye Volvo V60 Sports Wagon, der introduceres den 12. 13. og 14. november ved Åbent-Hus-arrangementer i Næstved og Køge

Henrik Marinussen ved den nye Volvo V60 Sports Wagon, der introduceres den 12. 13. og 14. november ved Åbent-Hus-arrangementer i Næstved og Køge

Privat-leasing – også til folk fra erhvervslivet!

Viggo Petersen Auto er med 3 afdelinger på Sjælland, og et bredt og alsidigt produktprogram, stor leverandør til erhvervslivet

Af
Søren Dam

Privatleasing er en stadig mere udbredt måde at have bil på, starter Henrik Marinussen, som er ansvarlig for personbilssalget hos Viggo Petersen Auto.
– Efter en sund skepsis i markedet i opstarten, har mange fået øjnene op for de mange fordele, konceptet indeholder.
Samtidig er der sket det, at det juridiske grundlag, og betingelserne i kontrakterne har været igennem "vridemaskinen" hos bl.a. FDM og i Forbrugerstyrelsen, forklarer han.
- Derved er der kommet mere gennemskuelige kontrakter ud af det, som gør, at man f.eks. ikke er "stavnsbundet" af en privat-leasing kontrakt.
– Man kan efter 12 mdr. komme ud af vores kontrakter med 1 måneds varsel, så det er en klar forbedring i forhold til tidligere.
Også tilbageleveringsforretningen efter endt leasingperiode er helt gennemskuelig, og foregår gennem et uvildigt firma. En bil der leveres uskadt tilbage, og som folk har passet "som sin egen", og kun har præg af alm. slid og ælde, får ingen ekstra-regninger! Men der afregnes altid for både over- og underkørte kilometer i forhold til det aftalte, oplyser han.
En lav udbetaling, fast ydelse i kontaktperioden inkl. service, samt rytmen med altid at køre i ny eller nyere bil, er blandt de fordele folk lægger mest vægt på, når der vælges privatleasing.

Firmabilskunder og skat

- Vi møder rigtig mange firmabilskunder, som vælger en privatleasingaftale frem for at have firmabil, fortsætter han. Det handler om en "kold" beregning på forskellen mellem at blive beskattet af værdien af fri bil, ctr. den situation selv at stå for bildriften, for så derimod at modtage skattefri kilometergodtgørelse fra sin arbejdsgiver.
Flere og flere kommer til den konklusion, at det er en væsentlig bedre forretning selv at stå for driften, ligesom det oftest betyder flere frihedsgrader i form af frihed til at vælge den bil, der passer den enkeltes behov bedst, udskiftningsfrekvens osv.

Modelprogrammet

Det er bilmodeller inden for Renault, der er attraktive inden for privat-leasing-konceptet, fortsætter han.
– Der er flere og flere af Renaults modeller, som kan privat-leases, men kom og få en snak med os om behov og muligheder, opfordrer han!

Volvo V60 Sports Wagon

- Vi står netop foran introduktion af den helt nye Volvo V60 Sports Wagon, som bl.a. præsenteres på vores åbent-hus-arrangementer den 12., 13. og 14. november i Næstved og Køge.  Det er en flot og elegant bil, der forener rummelighed, komfort, sportslige køreegenskaber og flot design med de mange unikke og nyskabende sikkerhedsdetaljer, som jo altid har kendetegnet Volvo.
- Volvo tilbyder f.eks. City-Safe systemet, hvor bilen ved kørsel under 35 km/t i tæt trafik selv sørger for nedbremsning, hvis man kommer for tæt på forankørende.
Andre spændende nyhed er ACC-systemet, der er en fartpilot, der tager hensyn til de forankørendes hastighed, og holder en fast min. afstand, ligesom der er udviklet et "Pedestrian Detection"-system, der får bilen til at bremse, hvis fodgængere kommer for tæt på bilen i farlige trafiksituationer.
- Volvos strategier indebærer p.t. ikke privat-leasing, men her er derimod mulighed for en af Danmarks bedste og billigste finansieringsløsninger, fortæller Henrik Marinussen videre. Den aktuelle rente er på bare 2,99% var. , men lånet er uden pant, hvilket betyder store besparelser på tinglysning og panthaverdeklarationer mv., slutter han.

Publiceret 14 November 2010 16:15