(Pressefoto)

(Pressefoto)

SMC-Biler kvalitetssikrer privatleasing

SMC-Biler introducerer ny privatleasingkontrakt med baggrund i FDM og Finans & Leasings anbefalinger. Kontrakten giver yderligere tryghed til forbrugerne

Danmarks største bilforhandler gør nu en ekstra indsats for at gå forbrugernes ærinde i forbindelse med privatleasing. SMC-Biler har netop introduceret nye privatleasingkontrakter, som følger FDM og Finans & Leasings anbefalinger på området. Jyske Finans udarbejder kontrakterne for SMC-Biler.
Bilforhandleren vurderer, at forbrugerens tryghed kommer i højsædet.
-Hos SMC-Biler har vi længe tilbudt privatleasing, og ændringerne i kontrakten er da kun minimale. Men når to betydningsfulde aktører som FDM og Finans & Leasing, går fælles ud med en standardkontrakt, så er der ingen tvivl om, at vi skal bakke op om det, siger administrerende direktør Lars Simper, SMC-Biler, og fortsætter.
- Den nye leasingaftale sikrer parternes pligter og rettigheder bedre end det tidligere har været tilfældet. Så kan kunden selv fokusere mere på det sjove – kørselsbehovet, bilmodellen og udstyret.
Ændringerne i privatleasingkontrakter består af flere elementer. Prisen er fast, så kunden betaler samme ydelse hver måned.
Kontrakten indeholder fuld service for bilen, og hele husstanden må bruge bilen, ligesom lejlighedsvis udlån er tilladt.
Opsigelsen er med en måneds varsel efter 11 måneder. Ved tilbageleveringen har kunden ret til at være tilstede, når en uvildig gennemgår bilen. Kunden hænger desuden ikke på bilens gensalgsværdi efter endt leasingperiode.
SMC-Biler har det sidste år trænet og uddannet alle bilrådgivere i rådgivning og behovsafdækning inden for finansiering og privatleasing.
sd

Publiceret 14 November 2010 13:15