(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

To bosniere anholdt med tyvekoster i bilen

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 11. november kl. 07.00 til lørdag den 13. november kl. 07.00.

Fredag aften kl. 22.25 foretog politiet en aktion på rastepladsen ved Pælestykkerne i Karlslunde , hvor politiet målrettet gik efter kontrol af bl.a. biler i forbindelse med politiets indsats mod indbrudstyveri.
Politiet undersøgte en dansk udlejningsbil med en 48-årig mand og en 56-årig mand fra Bosnien. I bilen fandt politiet udstyr, der gjorde, at de mistænkes for underboringstyverier. I bilen fundet tyvekoster fra indbrud i Sydsjælland og formentlig også fra andre steder.
De to anholdte bliver lørdag fremstillet i retten i Næstved af Sydsjælland- og Lolland Falster Politi med krav om varetægtsfængsling.
Indbrud i landejendom – Frøslev, Stevns .
Fredag kl. 08.01 blev anmeldt om indbrud på Frøslev Bygade, hvilket er sket mellem torsdag kl. 23.00 og fredag kl. 07.00. Et vindue brudt op ved underboring.
Familien lå og sov under indbruddet og opdagede først, at der havde været ubudne gæster om morgenen. Intet stjålet fra stedet.
Færdselsuheld – Ringsted.
Fredag kl. 12.30 blev anmeldt om et færdselsuheld, der skete torsdag kl. 1645 på Næstvedvej/Thorsvej, hvor en 25-årig kvinde fra Ringsted cyklede ad Næstvedvej i nordlig retning, da hun ud for Thorsvej blev påkørt af en ældre rød personbil, der kørte frem for ubetinget vigepligt ved Thorsvej. Bilen kørte fra stedet. Et vidne fulgte efter  og fik kontakt med føreren af bilen, der opgav et telefonnummer.
Politiet vil gerne i kontakt med føreren og undersøger nu sagen nærmere. Den 25-årige kom ikke alvorligt til skade ved uheldet og kom ikke på sygehus.
Spirituskørsel – Tureby .
Fredag kl. 12.49 anholdt politiet en 52-årig mand fra Albertslund, der sigtes for spirituskørsel på Slimmingevej i Tureby. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde – sag fra Lejre .
Kl. 15.00 blev en 40-årig mand fra Gevninge, der sigtes for overtrædelse af våbenloven. Han blev varetægtsfængslet til den 9. december.
Indbrud i villa – Viby Sj .
Fredag kl. 20.22 modtog politiet anmeldelse fra Ternevej, hvor der mellem fredag kl. 17.45 og kl. 20.20 var indbrud. Et vindue brudt op, og fra stedet stjålet smykker, kontanter og et guldur.
Indbrud i villa – Ejby, Lejre .
Fredag aften kl. 21.34 blev anmeldt om indbrud på Egevej i Ejby ved Lejre, hvilket er sket mellem fredag kl. 14.30 og fredag kl. 21.30. Et vindue brudt op. Fra et pengeskab er stjålet kontanter.
Indbrud i villa – Strøby Egede .
Fredag aften kl. 22.46 blev anmeldt om indbrud på Skovvangsvej, hvilket er sket mellem fredag kl. 17.30 og kl. 22.44. En dør brudt op til stedet og fra stedet stjålet smykker og kontanter.
Anholdelse – Karlslunde .
Fredag aften kl. 23.00 anholdt politiet en 21-årig mand fra Korsør, der blev truffet på Karlslunde Rasteplads i forbindelse med politiets aktion på stedet.
Den 21-årige var kørende i en stjålet bil, og han havde i øvrigt heller ikke noget kørekort. Den 21-årige bliver afhørt i løbet af lørdagen, hvorefter han forventes løsladt. Sagen vil senere blive afgjort i retten.
Narkopåvirket bilist – Greve .
Fredag aften kl. 23.40 anholdt politiet en 30-årig mand fra Hedehusene, der blev standset af politiet på Køge Bugt Motorvejen, hvor han kørte meget usikkert. Den 30-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og sigtelse.
Uro – Solrød .
Natten til lørdag kl. 00.59 kørte politiet til Solrød Centret, hvor der ud fra første melding var et større slagsmål i gang mellem en 30-40 personer. Politiet konstaterede, at der var ro på stedet, og langt hovedparten var gået, da man kom frem til stedet .
Anholdelse - Tyveri af metaller .
Lørdag morgen kl. 03.19 anholdt politiet en 42-årig mand fra Nysted, der i lastbil var på vej ad Køge Bugt Motorvejen. Han blev fundet i besiddelse af en container med skrot, der havde stået på en virksomhed i Ølstykke, hvorfra containeren var stjålet. Lastbilen var stjålet fra Osted.
Politiets jurister vil i løbet af lørdagen vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
pm

Publiceret 14 November 2010 10:45