(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Tre færdselsuheld med spiritus indblandet

Rapport fra Midt- og Vestsjællands Politi for aften- og nattetimerne fredag til lørdag.

Indenfor få timer i aften- og nattetimerne fra fredag til lørdag skete tre færdselsuheld i Solrød og Greve området - alle med spiritus indblandet.
Kort efter midnat lørdag kl. 00.02 kørte en varebil galt på Yderholmvej ved Solrød, hvor bilen rullede rundt på taget. Ingen kom til skade ved uheldet, men føreren blev kl. 00.29 anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.
Færdselsuheld – Solrød .
Natten til lørdag kl. 01.12 skete et færdselsuheld på Solrød Byvej, hvor en bil, der blev ført af en 44-årig mand fra Solrød Strand var kørt ind i et træ. Føreren af bilen var påvirket af spiritus og blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøve. Den 44-årige kom ikke til skade ved uheldet.
Færdselsuheld – Greve .
Lørdag morgen kl. 05.14 kørte en bil på Lillevangsvej i Greve, hvor politiet ville standse bilen, der kørte med høj fart.  Føreren ville ikke standse og fortsatte med politiet efter sig og i krydset ved Hundigevej kørte bilen direkte ud i skolen og rullede rundt. Føreren af bilen, en 27-årig mand fra Gadstrup, kom ikke til skade ved uheldet.
Han var påvirket af spiritus og blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og andre overtrædelse af færdselsloven. Han blev løsladt senere på morgenen efter udtagelse af en blodprøve.
pm

Publiceret 14 November 2010 09:15