Måske skal Engstrandskolen nedlægges. Men de første politiske drøftelser strandede allerede torsdag.

Måske skal Engstrandskolen nedlægges. Men de første politiske drøftelser strandede allerede torsdag.

Ekstraordinært møde i Skoleudvalget onsdag

Af
ark

Efter nyheden om anbefalingen af nedlæggelsen af Engstrandskolen skete de første politiske drøftelser af lukningen på Skoleudvalgsmødet i torsdags.
Her blev man enige om, at man ikke føler sig godt nok klædt på til at beslutte, om man vil følge forvaltningens anbefaling eller ej. Derfor afholdes der ekstraordinært skoleudvalgsmøde på onsdag.
- Kort før mødet fik alle medlemmerne et høringssvar fra Engstrandskolen. Den rapport blev også lagt på vores bord under selve mødet. Og vi havde ingen chance for at nå at sætte os ind i rapporten og tage en beslutning ud fra de nye oplysninger, siger skoleudvalgsformand Niels Ulsing.
Han siger, at det ekstraordinære møde onsdag er en erkendelse af, at der er tale om en meget kort beslutningsproces her i første fase.
Også de skoledistrikter skal ses efter i sømmene, mener politikerne. Bl.a. anfægter man, at en del elever efter planen skal passere Avedøre Skole for at komme til deres distriktsskole, Enghøjskolen.
I aften deltager kulturdirektør Erik Pedersen og skolechef Ulla Blom i øvrigt på en møde på Engstrandskolen med skolens forældre.

Publiceret 15 November 2010 09:00