AIK 65 Strøbys førsteholdsspillere får fra nytår ny cheftræner - Finn M. Jensen. (Arkivfoto).

AIK 65 Strøbys førsteholdsspillere får fra nytår ny cheftræner - Finn M. Jensen. (Arkivfoto).

Finn M. Jensen tager over i AIK 65 Strøby

Det kriseramte serie førstehold hos AIK 65 Strøby har nu fundet afløseren til Lars 'Fisker' Jensen på trænerposten. Finn M. Jensen overtager tøjlerne fra nytår.

Jagten på en ny cheftræner til klubbens bedste seniorhold hos AIK 65 Strøby, kan nu indstilles, da klubbens primus motor og hidtidige cheftræner nu endelig har forhandlet på plads med manden, der skal forsøge at redde AIK 65 Strøby fra den truende nedrykning holdet p.t. ligger til i Serie 1, Pulje 2.

Finn M. Jensen er, fra årsskiftet, ny chef for klubbens bedste seniorhold. Finn M. Jensen er kendt for disiplin og for at forlange det ypperste af sine spillere. Senest har Finn M. Jensen fungeret som træner for Ejby IF i Serie 2, et samarbejde der stoppede midt i efterårssæsonen.

Finn M. Jensen har selv haft en lang aktiv karrierre med bl.a. over 300 kampe på Holbæks og Herfølges førstehold. På trænersiden er det blevet til jobs i Qatar, Malaysia, Herfølges Divisionshold, samt senest altså Ejby IF.
Den afgående cheftræner: Lars 'Fisker' Jensen, fortsætter dog hos AIK 65 Strøby i en rolle som en slags sportschef for senior-afdelingen.
pm

Publiceret 15 November 2010 14:15