(Foto: Colourbox).

(Foto: Colourbox).

Groft hærværk mod en række personbiler

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra lørdag den 13. november kl. 07.00 til mandag den 15. november kl. 07.00.

Søndag aften kl. 23.11 fik politiet en anmeldelse om hærværk på seks biler, der holdt parkeret på P-pladsen ved Digehuset i Greve. Der var knust ruder, ridset lak, ødelagt sidespejle og bulet skærme.
Desuden blev der skrevet med spraymaling på bilerne. Et vidne så to personer, klædt i mørkt, ved bilerne, men kan ikke beskrive dem nærmere.
Lokalpolitiet i Karlslunde vil gerne tale med vidner, der har set hærværket, eller som har oplysninger i sagen.
Hærværk – Store-Heddinge .
Lørdag formiddag kl. 11.14 ringede en anmelder og oplyste, at der mellem lørdag kl. 09.55 og kl. 10.45 var smidt en skovl gennem en rude i en bryggersdør. Man har tilsyneladende ikke forsøgt at komme ind på stedet.
Spirituskørsel – Strøby .
Lørdag kl. 13.58 anholdt politiet en 45-årig mand fra Roskilde, der sigtes for spirituskørsel. Han blev standset af politiet på Strøby Bygade, hvor man konstaterede, at han var påvirket af spiritus. Den 45-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.
Indbrud i landejendom – Jenslev, Lejre .
Lørdag aften kl. 20.11 fik politiet en anmeldelse fra Jenslevvej i Lejre, hvor der lørdag mellem kl. 17.30 og kl. 19.30 var indbrud. Et vindue brudt op til stedet. Fra stedet stjålet smykker og kontanter.
Uro – Ringsted .
Lørdag aften kl. 21.38 fik politiet anmeldelse om slagsmål på Nørregade i Ringsted mellem en 4-5 personer. Da politiet kom frem til stedet kort efter var slagsmålet overstået, og den forurettede part, en 20-årig mand fra Ringsted, ønskede ikke politiet involveret i sagen.
Spirituskørsel – Roskilde .
Natten til søndag kl. 01.59 blev en 20-årig mand fra Greve anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han kørte på Trekroner Alle i Roskilde, da han blev standset af politiet. Den 20-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.
Hærværk, knust butiksrude – Store-Heddinge .
Søndag morgen kl. 08.09 anmeldte en butiksejer på Algade i Store Heddinge, at der i løbet af natten var knust en rude i forretningen. Der var ingen mistanke, så der er stor sandsynlighed for, at det var tilfældigt, at det netop var den forretning, det gik ud over.
Færdsel – Køge .
Søndag formiddag kl. 10.35 spottede en politipatrulje på Nørregade i Køge en personbil, der blev ført af en 49-årig mand fra Smørum. Bilen blev rutinemæssigt standset, og det viste sig, at den 49-årige ikke havde kørekort, fordi det var frakendt ham. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven.
Mistænkeligt forhold – Lellinge .
Søndag eftermiddag kl. 15.12 anmeldte en bekymret beboer, at tre mænd gik rundt i området ved Overdrevsvej i Lellinge og så luskede ud. Anmelder frygtede, at de tre havde ondt i sinde. Politiet kom hurtigt til, men fandt ikke de tre mænd. Der blev heller ikke fundet andet mistænkeligt i området.
Brandundersøgelse – Greve .
Søndag kl. 15.35 kørte politiet og brandvæsenet til en villa på Solbærengen i Greve, hvor der var ild på loftet. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, som formentlig opstod i en ventilator på 1. sal. Ilden bredte sig til en papkasse på loftet. Der skete kun ringe brandskade på bygningen, mens der skete en del røgskade.
Færdselsuheld – Ringsted .
Søndag aften kl. 18.56 var en 61-årig kvinde fra Ålborg-egnen noget uheldig, da hun kørte en personbil ad Vestmotorvejen ved 63,8 km mærket. Af ukendte årsager mistede hun herredømmet over bilen, som ramlede ind i autoværnet. Bilen fik en del skader, men den 61-årig kom uskadt ud af mødet med autoværnet.
Brandundersøgelse – Køge .
Søndag aften kl. 21.08 kørte politiet og brandvæsenet til Åshøjvej i Køge, hvor der var ild i en trailer. Ilden blev hurtigt slukket, og politiet kunne konstatere, at traileren var læsset med ting og sager, der var brændt. Trailerne var i øvrigt brugsstjålet. Politiet undersøger sagen.
Tyveri fra tankstation – Tune .
Natten til mandag kl. 02.14 anmeldte en vagtfirma, at der var indbrud i Shell Service på Tune Parkvej. En hvid mindre, formentlig varebil, bakkede ind i glasfacaden til butikken. To eller tre personer fik på ukendt vis trukket et pengeskab ud i bilen og forsvandt fra stedet i ukendt retning. Bilens reg.nr. startede muligvis med ”AW”.
Lokalpolitiet i Karlslunde vil gerne tale med vidner til episoden. Ring 114.
Brandundersøgelse – Rorup, Lejre .
Natten til mandag kl. 03.23 fik politiet anmeldelse om, at der var ild i en bil på Rorupvej ved Lejre. Da politiet kom til stedet, var brandvæsenet i gang med at slukke ilden i en personbil. Der var skader efter varmestråling på en anden bil samt på en campingvogn. Det vides ikke, hvordan der kunne gå ild i bilen, så sagen undersøges.
pm

Publiceret 15 November 2010 12:00