Mustafa Hassan - her i aktion i en af efterårets hjemmekampe - er af HB Køges supoortere kåret til

Mustafa Hassan - her i aktion i en af efterårets hjemmekampe - er af HB Køges supoortere kåret til "Månedens spiller" for oktober måned. (Arkivfoto).

Mustafa Hassan månedens HB Køge spiller

HB Køge Support "Svanerne" har kåret Mustafa Hassan som "Månedens spiller" i oktober måned.
Mustafa Hassan er meget hurtigt faldet til hos HB Køge, og han bidrager med sin hurtighed, teknik og afslutningsevner klart til at styrke holdets offensive kvaliteter.
Det siger også noget om den positive udvikling HB Køge har været inde i, at supporterne denne gang kunne kåre en offensiv spiller som "Månedens spiller", efter at målmand Morten H. Jensen havde haft æren i august og september.
Mustafa Hassan fik overrakt en gave og hyldet på behørig vis i Svanernes Klubhus efter lørdagens kamp mod Kolding FC.
"Månedens spiller" er den spiller, der har klaret sig bedst i en hel måned i afstemningen om at blive kampens spiller. Ved HB Køges hjemmekampe kan man efter kampen stemme på kampens spiller i fanklubbens klubhus, mens det er deltagerne på HB Køge Supports busture, der kan stemme ved udekampene.
Se også www.hbkoge.dk .

Tip udfaldet af HB Køge-Næstved

Mandag startede en tipskonkurrence på Lørdagsavisen.dk, hvor læserne kan komme med deres bud på, hvad udfaldet af kampen mellem HB Køge og Næstved BK fredag aften bliver.
Blandt de rigtige svar trækkes lod om 5 x 2 billetter til HB Køges første kamp i 1. Division i forårssæsonen - mod Brønshøj BK fredag den 1. april på SEAS NVE Park.
Sidste chance for at give sit bud i læserkonkurrencen er fredag den 19. november kl. 15.00.
pm

Publiceret 15 November 2010 13:15