(Colourbox).

(Colourbox).

Oprejsning til Solrød Comets

Efter sidste weekends nederlag til Falcon var det tid til oprejsning for de unge spillere fra Solrød Comets.
Modstanderen det skulle gå udover var Glostrup, som har oprustet i denne sæson med bl.a. at have rutinerede Martin Hermansen på holdet.
Solrød Comets trak sig sejrrigt ud af duellen med cifrene 94 - 81 - efter at stillingen efter de fire perioder havde været 24-24, 48-40, 67-59 og 94-81.
Solrød Comets kom rigtig godt fra start med et par hurtige scoringer – Glostrup fandt hurtigt ud af at de var kommet ind I kometernes hule. Godt mand:mand forsvare, og til forskel fra de forgående kampe, gode forsvarsrebounds gjorde, at Solrød Comets kunne komme hurtigt op af banen og få de lette scoringer. Der var før kampen talt meget om Glostrups meget rutinerede Canadier Dean Thibodeau, men dygtighed i Comets forsvaret gjorde at han ikke kom på tavlen i 1. periode. Mickey Fenger og Ron Larris stod for 15 af holdet første 24 point.
2. periode blev en periode hvor der stort set bare blev byttet point – Kometerne scorede og så scorede Glostrup også. Dog lykkedes det Solrød Comets at trække lidt fra i slutningen af perioden med gode point fra bl.a. holdets amerikaner. Christoffer Sandberg gjorde også sit til at putte point på kontoen. Han havde 7 af holdet 24 point i denne periode.
4. periode og et forspring på 8 point. Intet var sikkert – overhovedet. Det ville kræve hårdt arbejde at få sejren i hus, men det var absolut ikke umuligt for Kometerne igen at komme på rette kurs efter et par nederlag de foregående weekender.
Coach Jeff Markay dikterede mand-mand forsvar, stærke udblokninger og koncentration i begge ender. Glostrup havde svært ved at finde vej til netmaskerne, det var kun Sam Tamargo der virkelig havde tur i den og derved og satte holdets første 7 point. Men Solrød Comets gav ikke holdet fra Glostrup lov til at komme ind i kampen igen, der var lukket af.
Dog viste udeholdet at de er gode til at sætte deres straffeskud idet hjemmeholdet ved det 7. minut var i holdfejl og derved gav 2 skud til udeholdet hver gang der blev fejlet. De sidste 3 minutter scorede Glostrup udelukkende på de straffe skud de fik foræret. De satte 8 ud af 10. dog hev hjemmeholdet en velfortjent sejr hjem og forhåbentlig er det en sejr der igen kan sætte gang i en sejrstime.
Solrød Comets pointsscorere var Ron Larris 29 point, Christoffer Sandberg 20, Mickey Fenger 16, Jacob Dehn 13, Mathias Holmbo 6, Julian Jacobsen 4, Søren Buron, Patrick Jakobsen og Andreas Preisler 2.
pm

Publiceret 15 November 2010 15:15