SFC Dream Team. På billedet ses holdet der vandt den sidste kamp i turneringen. (Privatfoto).

SFC Dream Team. På billedet ses holdet der vandt den sidste kamp i turneringen. (Privatfoto).

Solrød FC DreamTeam rykker op i 3. Division

Med en sejr på 4-2 over Værløse i sæsonens sidste kamp, er Solrød FCs U/19 hold klar til 3. Division i den nye forårssæson.
Denne efterårssæson har været suveræn for holdet, der har spillet 12 kampe og de 11 er vundet mens kampen mod Haslev FC endte uafgjort 0-0. Det er derfor et ubesejret mandskab der nu rykker op i divisionen.
- DreamTeam-projektet i Solrød FC startede for næsten tre år siden, som et forsøg på at trække de gamle Solrøddrenge hjem til klubben. Det lykkedes at få næsten alle drengen hjem, og derfor var skuffelsen stor da SBU kun kunne tildele os række to, selvom vi kunne dokumentere at alle drenge havde spillet i højere rækker, siger Bo Løth Nielsen fra Solrød FC.
Dette blev så endnu en udfordring for drengene og holdets træner Niels Bilbo, og de klarede den med bravour og efter nogle hårde sæsoner med fortsat fremgang
har holdet banet sig vej til 3. Division. Gennem alle disse sæsoner var det  Niels Bilbo der har forestået træningen og Mikkel Juul var manden bag alt det praktiske.
- I den sæson vi lige har overstået er holdet blevet til U/19 ældste og som skrevet har det været en forrygende sæson, John Kristiansen er blevet ny træner for holdet, og man kan sige at han har færdiggjort det arbejde Niels Bilbo påbegyndte for 2½ år siden, siger Bo Løth Nielsen.
SFC DreamTeam er det højest rangerende ungdomshold i drengeafdelingen og er det er første gang at klubben er repræsenteret i divisionerne for drengene.
pm

Publiceret 15 November 2010 16:30