(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

Team HK Køge led første nederlag

Team HK Køges førstehold i 3. Division i herrehåndbold skulle søndag på udebane møde endnu et af rækkens tophold - AG.
Team HK Køge var uden målmandsprofilen Jacob Hvid, som blev skadet i sidste uges pokalkamp.
For at spile med om pointene var det vigtigt at vi fik stået godt i forsvaret og spillet tålmodigt og fornuftigt angrebsspil. Dette lykkedes også i langt de største perioder i kampen. Særligt i første halvleg havde Team HK Køges forsvar helt styr på AG .
Dette betød at gæsterne fra Køge var foran med 1 og 2 mål flere gange undervejs i halvlegen.
Holdene spillede dog lige op og kunne gå til pause med en uafgjort 11-11.
Team HK Køge kom stærkt ud fra pausen og startede med at score på et flot vip.
Kort derefter fik gæsterne igen scoret og var foran med 2 mål. AG kæmpede flot, på trods af at Team HK Køge hele tiden er foran med 1, 2 eller 3 mål.
Efter 12 minutters spil i anden halvleg lukkedes AG ind i kampen igen, da de udlignede til 19-19 - og herefter var det gæsterne fra Team HK Køge, som måtte forsøge at hænge på.
Kenneth Larsen kom godt i gang for gæsterne med 3 scoringer i træk, men det var ikke nok! AG scorede i alle angreb.
Fem minutter før tid havde Team HK mulighed for at komme op på 25-26, men misbrugte chancen. I stedet for fik AG straffekast i den anden ende og Team HK Køge fik en udvisning. Den kostede, idet AG trak fra og vandt kampen med 30-26.
- Vi brænder alt for meget og har ikke mange redninger. Statistikken taler for sig selv: 24 brændte skud og 6 redninger! Så vinder man ikke en ellers velspillet kamp, siger holdleder Lizette Nedergaard til Lørdagsavisen.dk.
pm

Publiceret 15 November 2010 10:00