(Colourbox).

(Colourbox).

52 kartoner cigaretter stjålet fra lastbil

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra mandag den 15. november kl. 07.00 til tirsdag den 16. november kl. 07.00.

Mandag aften kl. 17.31 anmeldte en vognmand, at der kl. 17.12 var stjålet en kasse med 52 kartoner cigaretter fra en lastbil, der stod parkeret ved SuperBrugsen på Skovvej i Havdrup. En mand gik hen til lastbilen og stjal cigaretterne. Herefter flygtede han ad Skovvej mod vest.
Han beskrives som: 20-25 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, kort mørkt hår, iført mørk dynejakke, hættetrøje og sorte bukser med hængebag.
Lokalpolitiet i Karlslunde vil gerne tale med vidner, der så episoden. Ring 114.
Indbrud i landejendom – Strøby Egede .
Kl. 0702 blev anmeldt om indbrud på Stevnsvej i Strøby Egede, hvilket er sket mellem søndag kl. 23.00 og mandag kl. 06.00. En terrassedør brudt op ved underboring. Fra stedet stjålet to punge fra køkken og entre. Indbruddet er sket medens familien har ligget og sovet i huset.
Indbrud i villa – Ringsted .
Mandag morgen kl. 07.38 fik politiet en anmeldelse fra Skolegade, hvor der mellem søndag kl. 12.00 og mandag kl. 07.30 var indbrud. Et vindue brudt op og fra stedet stjålet spiritus og et Festina herreur.
Færdselsuheld – Roskilde .
Kl. 1005 gik en kvinde på Algade, hvor en lastbil kørte forbi og tabte en rude, der blev knust på vejen. Glasstykker ramte kvinde i ansigtet og hun fik tre mindre rifter ved det ene øje. Den 32-årige kvinde fra Roskilde blev kørt til undersøgelse på sygehuset. Politiet ved ikke, hvilken lastbil, der er tale om.
Den standsede ikke op, og har muligt ikke bemærket, at en rude er faldet af på det aktuelle tidspunkt, men chaufføren må nødvendigvis have bemærket, at han manglede ruden senere.
Politiet vil meget gerne tale med lastbilens chauffør. Ring til lokalpolitiet i Roskilde på tlf. 114.
Mistænkeligt forhold – Greve .
Mandag eftermiddag kl. 14.17 modtog politiet anmeldelse om en mulig bortførsel på Niels Bruunsvej i Greve, hvor en kvinde var udsat for vold og trukket ind i en bil. Et vidne bemærkede optrinnet og kontaktede straks politiet, der sendte patruljer på udkig efter bilen.
Det lykkedes politiet at finde bilen og parret, og her kunne man konstatere, at der var tale om et ”mobilt husspektakel” mellem parret, der tydeligvis ikke var de bedste venner i alt fald lige i øjeblikket.
Ingen af parterne ønskede politiets indblanding i deres uenigheder, og derfor gjorde politiet ikke mere ved sagen.
Indbrud i villa – Køge .
Mandag eftermiddag kl. 16.15 blev anmeldt om indbrud på Tøxensvej i Køge, hvilket er sket mellem søndag kl. 15.00 og mandag kl. 16.10. En terrassedør brudt op. Fra stedet stjålet PH-lampe, mrk. Koglen, værdiskab med diverse smykker, ure, videokamera og kontanter.
pm

Publiceret 16 November 2010 11:00