(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

HB Køge samler byen

I morgen fredag er der lagt i ovnen til et brag af et lokalopgør på SEAS/NVE PARK i Herfølge, hvor HB Køge i sæsonens sidste kamp, tager imod Næstved.
Med gratis entré til kampen, fem HB Køge-sejre i træk, og kun to point op til Superligabilletten, forventer klubben mange tilskuere til kampen.
Klubben er allerede inden sæsonens sidste kamp, i fuld gang med at planlægge den kommende forårssæson, og forventer ligeledes i vinterpausen, at melde ny strategi og vision, samt en ny ambitiøs og langsigtet målsætning ud.
En del af planlægningen af den kommende og spændende forårssæson, handler om opfølgning på det temamøde der i oktober måned blev afholdt i Køge Boldklub.
Et velbesøgt temamøde, hvor dagsordenen var, hvordan der lokalt skabes endnu større opbakning til HB Køge, ikke mindst i Køge Boldklub.
Temamødets spørgsmål og svar er nu blevet gransket og vurderet af klubbens ledelse, der nu åbner op for flere tiltag, der efter klubbens mening vil skabe endnu mere lokal opbakning og sammenhængskraft i den lokale fusionsklub.
- Vi fik mange gode idéer og konkrete forslag, og ikke mindst holdninger, med fra det møde. Vi kvitterer fra klubbens ledelse, med nogle konkrete tiltag der giver rigtig god mening i forhold til endnu større opbakning og ejerskabsfølelse lokalt, fortæller HB Køges bestyrelsesformand, Henrik N. Andersen, og uddyber.
- Hvis vi skal starte fra toppen, så planlægger vi at HB Køges divisionshold i foråret både skal træne i Køge og i Herfølge. Førsteholdsspillerne skal endnu mere end allerede nu ud og være gæstetrænere på begge moderklubbers ungdomshold, ligesom vi også meget gerne vil spille nogle af forårets divisionskampe på Køge Stadion. Men den er lidt mere kringlet og besværlig, så det må vi arbejde videre på. Men det er et stort ønske, og det kan give rigtig god mening, at spille kampe i Køge, dér hvor vores kommende nye stadion skal ligge. Men der skal som sagt arbejdes meget mere på dét tiltag, siger Henrik N. Andersen og fortsætter.
- Derudover har vi vores mange Netværksklubber rundt omkring på Sjælland, og i forhold til disse, vil vi sørge for at vores Netværksklubbers træningsseminarer fortrinsvis bliver placeret i Køge Boldklub og tæt på kunststofbanen, mens der Netværks træning fremover foregår både i Køge og Herfølge, således klubberne frit kan tilmelde sig, hvor det passer. Generelt skal vi sikre, at der fremover afholdes flere arrangementer i Køge, på Køge Stadion og i Køge Boldklubs faciliteter.
- Og så vil vores sponsorer i NETVÆRKET blive budt på langt flere arrangementer afholdt på Køge Stadion. Det kan være alt fra de populære ”3. tirsdag…” til NETVÆRKET's generalforsamling.
- I det hele taget skal HB Køge være repræsenteret alle steder i hele Køge-området. Vi skal være flagskibet, alle brænder for, og vi er godt på vej. De tiltag jeg nævner, er bare ét skridt på vejen. Der er stor lokal opbakning til vores fusionsklub, og den skal kun vokse fra nu af, slutter Henrik N. Andersen til Lørdagsavisen.dk.
pm

Bestyrelsesformand i HB Køge, Henrik N. Andersen. (Arkivfoto).

Bestyrelsesformand i HB Køge, Henrik N. Andersen. (Arkivfoto).

Publiceret 18 November 2010 11:45