Julen står lige for døren

Julen har allerede haft sit indtog i de lokale supermarkeder.

Af
key

I den kommende weekend er der endnu mere jul på vej til Hvidovre.
Således er der juleworkshop på Avedøre Bibliotek, hvor Miracela Icehart viser, hvordan man laver flotte julestjerner til juletræet. Juleworkshoppen på Avedøre Bibliotek starter kl. 10 og slutter kl. 14. Det er gratis at deltage.
På Hvidovre Produktionsskole er man også tidligt ude med julemarked på lørdag fra kl. 11-16. Her er der julecafé og sjove aktiviteter for de mindste. Se blandt andet dukketeater eller vær med til skattejagt og julequiz. Produktionsskolen vil desuden sælge et hav af julegaver, adventsgaver, dørpynt mm.
Søvangsgården, Søvangsvej 19-23, er også kommet i julestemning og holder derfor julemarked den 27. november fra kl. 13-15.30. På markedet vil der være et stort udvalg af adventskranse, jueldekorationer, håndarbejder og nogle hjemmelavede juledelikatesser som sylte og leverpostej. Der kan selvfølgelig også købes kaffe, the, gløgg og æbleskiver på markedet.
På Hovedbiblioteket er der kreative eftermiddage for Hvidovres børn. Mandag den 29. november fra kl. 15-17 vil scenograf Stine Worm Sørensen vise, hvordan man kan fremstille flot og kreativ kunst, der måske kan bruges som julegaver.
Publiceret 18 November 2010 11:00