En motorcyklist smadrede onsdag middag hjelmen i raseri over politiet.	(Arkivfoto: Erling J.)

En motorcyklist smadrede onsdag middag hjelmen i raseri over politiet. (Arkivfoto: Erling J.)

Rasende motorcyklist smadrede løs

Af
Anette Gundlach

En motorcyklist blev onsdag så rasende, da han blev stoppet af politiet for at køre for hurtigt på Holbækmotorvejen, at han kastede sin styrthjem fra sig, så den gik i stykker.
Det var meget uheldig for ham, da det betød, at han måtte efterlade motorcyklen på stedet og gå hjem, da det er forbudt at køre motorcykel uden hjelm.
Samtidig fik han et klip i kørekorten, fordi han kørte 138 kilometer i timen på motorvejen, hvor der er vejarbejde. Derfor er det kun tilladt at køre 80 kilometer i timen i øjeblikket.
Han var en af de 28 trafikanter, der kørte for stærkt på stedet onsdag lidt efter kl. 12 og frem til kl. 13.45, som politiet stoppede.
Politiet holder i øjeblikket regelmæssigt fartkontrol på stedet for at øge sikkerheden for de vejarbejdere, der i øjeblikket er i gang med at ordne motorvejen. Senere på dagen skete et uheld i nærheden af vejarbejdet, netop fordi en ung mand kørte for stærkt. Her kom en 72-årig mand til skade, Han er dog udenfor livsfare.
Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi lover, at politiet også i fremtiden vil lave flere fartkontroller på stedet.
ag@roskildeavis.dk

Publiceret 18 November 2010 11:30