F.v. Aviaaja, Julie og Sarah fra 8b med nogle af de mange gevinster, der er at finde i tombolaen.

F.v. Aviaaja, Julie og Sarah fra 8b med nogle af de mange gevinster, der er at finde i tombolaen.

8b sparer sammen til lejrtur igen

Eleverne i 8b på Hornslet Skole har tidligere sparet sammen til en lejrtur. Nu forsøger de igen

Af
Anette Bonde

Det var nogle seje elever i 6b, der for to år siden tog af sted på lejrtur. Pengene, eller en stor del af dem, havde de nemlig selv samlet sammen med lidt hjælp fra forældrene. De solgte juletræer, småkager, redekasser og pyntegrønt, og til slut lavede de en kæmpe tombola med sponsorerede præmier. Klassen kom på en fantastisk lejrtur.

På'en igen

Nu er 6b så blevet til 8b, og det er blevet tid til en ny lejrtur. For et par måneder siden foreslog en elev sin mor, om ikke hun ville prøve at samle gevinster ind igen.
"Tænk hvis man kunne få lige så stor succes som forrige år. Måske endda komme til udlandet", lød det fra pigen.
Tanke blev til handling, og nu to måneder efter står 8b klar med en tombola med hele 700 gevinster.
Maibritt Heltborg Nielsen, mor til Sarah, er glad og imponeret over den store imødekommenhed, hun har mødt, når hun har ringet og bedt om præmier.
"De fleste har reageret meget positivt. Der findes utrolig mange dejlige hjælpsomme mennesker i hele landet, som har været en stor hjælp i vores projekt."
De to foregående weekender har eleverne klippet og bundtet pyntegrønt, som de så har solgt ved at gå fra dør til dør i byen. Pyntegrønten blev skænket af en lokal landmand, og pengene fra dette salg går også til lejrturen.

Tombola-dag

Nu ser eleverne og deres forældre frem til fredag 26. november, hvor juletræet tændes i Hornslet. Denne dag skal lodderne i klassens tombola nemlig sælges. Det sker på torvet i Hornslet foran Skobox fra en af Handelsstandsforeningens træhytter.
Tombolaen åbner klokken 12, hvor eleverne i 8b og forældre står klar til at sælge lodder. Tombolaen lukker først, når der er blevet tomt efter juletræstændingen.
Maibritt Heltborg Nielsen fortæller, at der er gode chancer for at vinde. Man kan blandt andet vinde forskellige ting fra Rosendahl og Menu, gavekort til forskellige attraktioner og events, bamser, hårprodukter, fodbolde, tasker og meget andet.

Publiceret 19 November 2010 12:00