Langt mellem træfferne

Af
Martin Rasmussen

TIPSKLUB: Resultaterne er ikke gået helt efter planerne for Lørdags-Avisens Tipsklub, og der har blandt andet været langt mellem træfferne fra klubbens eksperttippere.
Det tager vi konsekvensen af i denne uge, hvor redaktionen efter bedste evne selv har sammensat en kupon, som vi håber kan sparke nogle penge i tipsklubbens efterhånden noget slunkne kasse.
Vi har valgt fire kampe - én sikker og tre lidt mere satsede krydser - i håb om et pænt boost på gevinstkontoen. Både Sunderland og Everton spiller forholdsvis mange uafgjorte kampe, og begges kampe er desuden forholdsvis målfattige, så det ser ikke urealistisk ud, at der kunne være en jævnbyrdig kamp i vente med 0-0 eller 1-1 som mulige resultater.
I Danmark mødes OB og FC Midtjylland i et opgør om andenpladsen i Superligaen, og det ligner også på forhånd en kamp, hvor uafgjort ikke vil være en katastrofe for nogen af holdene - afhængig af hvordan kampen udvikler sig. FC Midtjylland har spillet en del uafgjorte kampe på det seneste, mens OB vil forsøge at bygge videre på den forbedrede form, holdet har vist på det seneste, i forhold til sæsonens start.
I Italien er Inter favoritter mod Chievo, men holdet viser ikke samme styrke som i de foregående sæsoner og har på det seneste blandt andet måttet nøjes med uafgjort mod hold som Brescia og Lecce.
Chievo ligger midt i tabellen, gør det ok på hjemmebane og har i øvrigt spillet tre gange uafgjort i de seneste fire kampe
Kuponens favorit er også fundet i Italien, hvor Milan, der fører rækken, på hjemmebane skal op mod Fiorentina, der generelt har det svært på udebane.

Publiceret 19 November 2010 14:00