Medaljer til FightSport Køge

FightSport Køge deltog for anden weekend i træk i en grappling-turnering. Denne gang drejede den sig om en turnering i BJJ, Brasiliansk Jiu-Jitsu, der bedst kan beskrives som en blanding mellem brydning og judo.
Turneringen var delt op i to dele. Først blev der kæmpet i en såkaldt team turnering hvor de klubber, som FightSport Køge samarbejder med stillede et samlet hold. Her hentede FightSport Køge to guldmedaljer da teamet vandt i +76 kg klassen. FightSport havde to deltagere på holdet, Danni Wolf og Nicolaj Nielsen.
I den individuelle turnering, som løb af stablen efterfølgende vandt Sean Raun sølv i mændenes – 94,3 kg klasse. I samme klasse vandt Rico Nielsen bronze. I mændenes – 82,3 kg klasse vandt Peter Olsen bronze, og i den tunge vægtklasse + 100,5 kilo vandt Danni Wolf igen sikkert guld. Danni Wolf vandt ligeledes i den åbne vægtklasse og kunne derved hænge sin tredje guldmedalje om halsen.
FightSport Køge hentede derved 7 medaljer hjem til klubben i Køge - næste mål for flere af klubbens kæmpere er europamesterskaberne i Portugal til januar.

Publiceret 19 November 2010 06:45