Frisørerne Lotte Sandbäck (tv.), Tine Melgaard (i midten) og Michael Frandsen ser frem til at åbne i Nørregade om et par uger. (Foto: JCJ)

Frisørerne Lotte Sandbäck (tv.), Tine Melgaard (i midten) og Michael Frandsen ser frem til at åbne i Nørregade om et par uger. (Foto: JCJ)

Ny frisørsalon i Køge lover høj kvalitet

"Frisørerne" i Nørregade ser frem til åbningen den 1. december og har allerede åbnet for booking af tider.

Af
Martin Rasmussen

Fokus på kvalitet og service. Det er først og fremmest de dyder, som kunderne kan forvente i den nye frisørsalon, der åbner den 1. december på adressen Nørregade 37.
Den hedder kort og godt "Frisørerne", og bag den står tre ejere, Lotte Sandbäck, Michael Frandsen og Tine Melgaard. De to førstnævnte har mange års erfaring, mens Tine Melgaard bidrager med ungdommelig inspiration og drive.
- Kunderne kan forvente en masse engagement fra os alle tre. Det er blandt andet vigtigt for os at holde os ajour med udviklingen i branchen og trends, lige som vi jævnligt vil søge inspiration i udlandet, siger Lotte Sandbäck.
Hun og Michael Frandsen arbejdede sammen i mange år i Frisør Sandbäck i Vestergade, men de seneste år har Michael Frandsen drevet Frisør Cava i Boholtecentret. Denne frisørsalon lukker pr. 27. november umiddelbart forud for åbningen af den nye salon.
Der er allerede nu mulighed for at booke tid hos Frisørerne. Det kan ske på tlf. 5665 7200 eller på hjemmesiden www.frisorernekoge.dk .
Første åbningsdag er altså den 1. december, mens der er åbningsreception den 4. december hos Frisørerne.

Publiceret 19 November 2010 09:15