Gratis entré og sportslig medvind betyder at HB Køge forventer mange tilskuere og Superligastemning på SEAS/NVE PARK i Herfølge i aften, når Næstved kommer på besøg kl.19.00.

Gratis entré og sportslig medvind betyder at HB Køge forventer mange tilskuere og Superligastemning på SEAS/NVE PARK i Herfølge i aften, når Næstved kommer på besøg kl.19.00.

I aften går det løs:

Tæt kamp i vente i Herfølge

HB Køge spiller i aften årets sidste kamp, og det bliver formentlig en tæt én af slagsen. Forr det er Næstved, der står på den anden side af midterlinjen, og de to hold plejer at spille tætte og intense kampe

Af
Martin van Dijk

OPTAKT: Svanerne kan efter fredag aftens kamp imod Næstved holde vinterferie og se tilbage på en glimrende første halvdel af sæsonen.
Det begyndte ellers skidt for Auris tropper, men med fem sejre i træk er holdet solidt placeret på tredjepladsen i 1.division, en tredjeplads som tilmed kan blive skiftet ud med den oprykningsgivende andenplads, hvis ellers resultaterne flasker sig.
Det kræver, at Vejle taber til FC Fyn, mens HB Køge selv skal vinde opgøret imod Næstved. En opgave som i følge statistikken bliver tæt og intenst, men som også giver tre point til svanerne, som har vundet seks af de sidste ni indbyrdes opgør.
- Vi plejer altid at spille lige kampe imod Næstved, og det skyldes, at holdene står godt til hinanden. De vil gerne spille fodbold ligesom vi gerne vil, men de kan bestemt også fighte, siger anfører Thomas G. Christensen.

Svane fight

Netop fighten er et af de områder, som HB Køge-spillerne har forbedret i løbet af efterårssæsonen, men der har generelt været tale om forbedringer på alle områder, og det er en væsentlig forklaring på sejrsstimen og topplaceringen.
-Vi havde det svært i begyndelsen af sæsonen, da vi intet selvtillid havde efter opholdet i superligaen, og vi skulle lige indstille os på, at vi pludselig var favoritter i de fleste kampe.
-Spillet fungerede ikke rigtig, men nu har vi fået ændret lidt på måden, vi spiller på, og vi er blevet skarpere i felterne.
-Oven i det, så har vi fået tanket en masse selvtillid efter de mange sejre, og i øjeblikket er det stolpe ind for os. Der er desuden stor konkurrence om pladserne, og de mange unge spillere er ved at finde sig til rette, og det er en væsentlig forklaring på vores gode resultater i øjeblikket, og det kunne være perfekt at gå på vinterferie med den sjette sejr i træk, siger Thomas. G. Christensen.
HB Køge - Næstved
I aften kl. 19.00
SEAS/NVE PARK, Herfølge
G R A T I S   E N T R É

Publiceret 19 November 2010 11:30