Torvet 9, der fra marts måned huser Arbejdernes Landsbanks nye filial i Køge. (Privatfoto).

Torvet 9, der fra marts måned huser Arbejdernes Landsbanks nye filial i Køge. (Privatfoto).

Arbejdernes Landsbank rykker ind på Køge Torv

En filial i Køge har i mange år været en drøm for Arbejdernes Landsbanks ejere og kunder i området, og den bliver nu indfriet.
Arbejdernes Landsbank slår dørene op på Torvet 9 i marts 2011, hvor et engageret team vil stå klar til at betjene familier, foreninger og mindre erhverv i Køge og omegn.
- Set ud fra et forretningsmæssigt perspektiv kunne timingen næsten ikke være bedre. Køge er inde i en rigtig flot udvikling som handelsby. Vi har i mange år fulgt udviklingen i Køge tæt og med en masse nye kommunale initiativer, Femern-forbindelsen og det kommende supersygehus med 4.000 nye arbejdspladser, samt mange andre offentlige og private projekter på tegnebrættet er der for alvor sat fokus på at udvikle byen til et nyt erhvervs- og kulturcentrum på Sjælland, siger regionsdirektør Svend Randers.
I starten vil kunderne blive betjent af fem medarbejdere. Banken er i øjeblikket på udkig efter en filialdirektør, som skal tiltræde den 1. januar, hvorefter resten af holdet hentes ombord.
- Vi åbner en topmoderne bankfilian for dem, der gerne vil gå i banken på traditionel vis. Men foretrækker man at ordre bankforretningen hjemmefra, har vi selvfølgelig en gratis AL-netbank til kunderne, siger Svend Randers.
- Vi er en bank, der bygger på sunde værdier. Det betyder bl.a. at vi har fokus på, hvad der er værdifuldt for kunden - nu og på sigt. Succeskriteriet for os er derfor, at den nye filial hurtigt bliver opfattet som en engageret, sund og troværdig bank, der hjælper kunderne med at opretholde en bæredygtig økonomi - og ikke mindst som en bank, der tager hånd om kundernes individuelle ønsker og behov, understreger regionsdirektør Svend Randers.
pm

Publiceret 22 November 2010 13:00