(Colourbox).

(Colourbox).

Benzintyveri udviklede sig til røveri

Natten til mandag kl. 02.51 anmeldte en ansat ved Shell på Københavnsvej i Køge, at han netop havde forsøgt at stoppe to biler med en mand i hver bil, som ville stikke af fra benzinregningen.
Anmelder fortalte, at han så de to biler køre ind til tankanlægget, hvorefter der blev tanket for mere end 400 kr. Anmelder blev mistænksom, og noterede reg.nr. på bilerne. Da han så den ene bil køre igen uden at betale, gik han ud for at tale med føreren af den bil, der var tilbage.
Han ville tilsyneladende ikke tale med anmelder, for han kørte hen mod anmelder og påkørte ham let på det ene ben. Bilen forsvandt herefter fra stedet. Anmelder slap fra påkørselen med en skramme på knæet.
Nummerpladerne på de to biler var tidligere stjålet. De to mænd beskrives som A mand, etnisk dansk, 28-33 år, ca. 185 cm høj, almindelig af bygning, iført grøn jakke. Han kørte i en ældre, grå/blå Mazda 323 stationcar med stjålne nummerplader ZJ 26498.
B beskrives som mand, etnisk dansk, 28-33 år, 180–185 cm høj, iført grå jakke. Han kørte i en ældre mørk personbil, muligvis en VW, med stjålne nummerplader RY 41548.
Lokalpolitiet i Køge vil gerne tale med vidner, der har set episoden, eller som har oplysninger vedr. mænd og/eller biler. Ring 114.
pm

Publiceret 22 November 2010 11:00